Connect with us

Hír

Stefon Diggs: Hall of Famer akarok lenni és öt gyűrűt nyerni

Mindössze két játékos van az NFL történetében, akinek legalább öt bajnoki címe van: Tom Brady (7) és Charles Haley (5). Sokaknak egy sem jött össze karrierjük során, jelenleg Stefon Diggsnek sincs egy bajnoki címe se, de az elkapó nem aprózza el, egyből ötben gondolkodik.

“Még nem vagyok a csúcson. Hall of Famer akarok lenni és öt bajnoki címet szeretnék nyerni. Akarom a dicsőséget, hiszem, hogy egy bajnok vagyok”

– mondta az elkapó a DC Magazinnak adott interjújában, hozzátéve, hogy a civil életben is hasonló magasságokba törne, például szeretne gondoskodni a hozzá közelállókról és úgy általában segíteni az embereknek.

Utóbbira természetesen már most is van lehetősége az évi 14,4 millió dolláros fizetésével, de ami a Hall of Famerséget és a bajnoki címeket illeti, már nem olyan egyszerű a helyzet. Az elkapó idén betölti a 28-at, és hacsak nem nyer egymás után öt bajnoki címet, úgy elég sokáig kellene játszania a cél éléréséhez.

A HoF tagság talán egy fokkal könnyebb. Jelenleg 6158 yardnál tart, az elmúlt három évben 1000 yard fölött teljesített, tavaly 127 elkapásból 1535 yardot és nyolc TD-t szerzett. Ha még hozna öt ilyen szezont, akkor átléphetné az 1000 elkapást és top 15-be kerülne elkapott yardokat tekintve. Nem mintha ez bármire garancia lenne, de kiindulási alapnak ez a minimum: a mai NFL-ben 1000 elkapás és 12 ezer elkapott yard alatt egy elkapónak nem nagyon van esélye a Hall of Fame-re.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!