Connect with us

Hír

Anthony Barr belement egy fizetéscsökkentésbe, cserébe jövőre FA lesz

Anthony Barr másodévesként elit teljesítményt nyújtott, és bár 2019-ben kapott egy 5 éves, 67,5 millió dolláros szerződést, azt az egy szezont leszámítva soha nem tudott top szinten játszani. A Vikings akár már idén is kivághatta volna a linebackert, de inkább megegyeztek a felek egy kölcsönösen előnyös szerződésben.

Barr a 12,9 millió dolláros alapfizetéséből lemondott 2,9 millió dollárról, így idén 10 millió dollárt keres. Cserébe a Vikings átalakította a szerződését: 9 millió dollárból aláírási bónuszt csinált, ezzel lecsökkentve a védő idei cap hitjét 14 millió dollárról 6,1 millió dollárra, illetve Barr szerződésének utolsó két éve automatikusan megszűnik a szezon végén. (Praktikusan amúgy egy sima kivágással is ezt az eredményt érte volna el a csapat, de Mike Zimmer ezek szerint még idén a csapatban akarta tudni a védőt.)

A linebacker tehát idén még a kedvezménnyel együtt is sokat keres (a piacon ennek a harmadát se nagyon kapta volna meg) és egy jó idénnyel jövőre újra korrekt fizetést kaphat, míg a Vikings meg tudta tartani a játékosát és mellé egy évvel eltolta az idei terheket (Barr után jövőre 9,89 millió dollárnyi halott pénz fog keletkezni).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!