Connect with us

Hír

Úgy tűnik Tyrann Mathieu nem kap új szerződést a Chiefstől

Tyrann Mathieu már kétszer átélte profi karrierje során, hogy aktuális csapata nem tartott igényt a szolgálataira a szerződése lejártakor (Texans) vagy épp annak közepén (Cardinals). Jövőre ismét lejár a kontraktusa, egy azóta törölt tweetben pedig arról írt a kiváló védő, hogy valószínűleg nem is kap majd hosszabbítást a Kansas City Chiefstől.

 

A draft után (ahol nem húzott safetyt a gárda) megkérdezték Brett Veach general managert Mathieu szerződésének helyzetéről, és hogy várható-e a közeljövőben hosszabbítás, ő azonban kitérő választ adott. Persze a fenti tweet és ez a nyilatkozat még nem bizonyíték semmire, de az valószínűsíthető, hogy jelenleg nem állnak közel a felek a megegyezéshez, vagy akár nem is kezdtek el tárgyalni.

Mathieu tweetjét lehet úgy is értelmezni, hogy amiatt frusztrált, hogy egyelőre nem kapott ajánlatot vagy jelzést a front office-tól, de akár úgy is, hogy már tudja, a 2021-es az utolsó éve Kansas Cityben. Mindenesetre furcsa, hogy nem kezelik prioritásként Mathieu hosszabbítását a Chiefsnél, főleg hogy Veach általában igyekszik megadni magának és a fizetési sapkának azt a rugalmasságot, hogy nem az utolsó pillanatban hosszabbít a fontos játékosaival.

Mathieu pedig egyértelműen ebbe a kategóriába esik, mind a pályán, mind azon kívül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!