Connect with us

Érdekességek

200-szor kevesebb halott pénzt könyvelt el idén a Colts, mint az Eagles

Június elsejével hivatalossá vált pár nyárra időzített kivágás, így érdemes megnézni, hogyan alakultak a csapatok pénzügyei a halott pénzt tekintve.

A legtöbb halott pénzzel az Eagles rendelkezik, a 182,5 millió dolláros capből 49 millió dollár dead money, köszönhetően elsősorban Carson Wentz elcserélésének (33,8 millió dollár, via OTC). A Philadelphián kívül még két csapat van 40 millió fölött, a Panthersnek és a Lionsnek is 42 millió dollárnyi DM-e van. Előbbinél csak Teddy Bridgeater és Kawann Short menesztése/elcserélése után 28 millió halott pénz keletkezett, míg a Detroitnál Matthew Stafford után ragadt be nagyobb összeg (19 millió dollár). A top 5-be még a Rams (39 millió dollár) és a Saints fért be (33 millió dollár), rajtuk kívül senkinek sincs 22 milliónál több halott pénze az idei capben.

A túloldalt a Wentzet megszerző Colts áll az élen mindössze 245 ezer dollárnyi halott pénzzel, vagyis 200-szor kevesebb DM ragadt be, mint az Eaglesnél. Az Indianapolis után a Chargers, a címvédő Bucs , a Browns és a Bills következik 2-3,6 milliós DM-mel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!