Connect with us

Érdekességek

Mayfield, Jackson vagy Allen kap előbb szerződést?

A 2018-as draft nagyon erős volt irányítókból, a Browns, a Ravens és a Bills is megtalálta a franchise QB-ját (és talán a Panthers is Sam Darnold személyében, bár ez még óriási kérdőjel). Baker Mayfield tavaly hosszú idő után először rájátszásba vezette a Brownst, Lamar Jacksonnal a Ravens SB esélyes és a fiatal irányító már MVP-címmel is büszkélkedhet, míg Josh Allen tavaly mutatott MVP formát, miközben sorozatban másodszor juttatta PO-ba a csapatot. Gyakorlatilag csak az a kérdés, melyikük mikor lesz nagyon gazdag.

Mind a három irányítónak lehívták az ötödik éves opcióját, így jövőre is van szerződésük. Ezzel együtt nem kizárt, hogy már idén kapnak egy új kontraktust, de a csapatok szempontjából nem mindegy, hogy ki lép először. Látva Carson Wentz és Jared Goff esetét, nem jó elsietni a dolgot, de alapvetően jobb minél előbb túlesni a dolgon.

Az szinte borítékolható, hogy Mayfieldé lesz a legrosszabb szerződést, míg az Allen-Jackson duó közül a másodikként hosszabbító fogja a legmagasabb fizetést kapni. A Browns irányítójánál reálisan talán az évi 30 millió dollár lehet a plafon az új pénzt tekintve, míg Jacksonnál és Allennél 35-40 millió dollár körül mozoghat az éves bér (meglepő lenne, ha lenyomnák Dak Prescott évi 40 millióját, bár ezt sem lehet kizárni).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!