Connect with us

Hír

A Bucs új szerződést ad Bruce Ariansnek és Jason Lichtnak

A címvédő Tampa Bay Buccaneers legfelsőbb vezetősége úgy döntött, hogy ideje megjutalmazni a bajnokságot nyerő csapat két sikerkovácsát Tomot és Bradyt, a főedző Bruce Arianst és a general manager Jason Lichtot, számolt be róla Ian Rapoport. Mindkét szakember új szerződést kapott, bár a kontraktusok részletei egyelőre nem ismertek.

Arians a hírek szerint nem kapott extra éveket, ellenben a fizetését megemelték. (A GM-ek és HC-k bére nem nagyon publikus, de becslések szerint Arians eddig évi 8 millió dollárt keresett, így az emeléssel akár a 10 millió dolláros átlagot is megkaphatja.) Az idén már 69 éves főedző tehát továbbra is a 2022-es idény végéig áll szerződés alatt, illetve a csapatnak van opciója a 2023-as szezonra. Ami Lichtot illeti, ő nem kapott emelést, ellenben az eredetileg 2023-ig érvényes szerződését meghosszabbították pár évvel (a pontos szám nem ismert).

Arians 2019 óta a Bucs főedzője. Karrierje során 76-47-1-es mérleget tud felmutatni, ötször ért el legalább kilenc győzelmet az alapszakaszban, három különböző csapatot – Colts, Cardinals, Buccaneers – is bevezetett a rájátszásba, illetve előbbi kettőnél az év edzője címet is megszerezte, utóbbival pedig gyűrűt nyert. Licht 2014 óta a Bucs general managere, sokáig a liga egyik legrosszabb GM-ének tartották, de az elmúlt 2-3 évben kiváló munkát végzett a drafton és a szabadügynökpiacon is, alaposan kivette a részét a bajnoki címből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!