Connect with us

Hír

Mike Williams nem aggódik a szerződése miatt

Mike Williams újoncszerződése utolsó évébe lépett (pontosabban: az ötödik éves opciójába), vagyis a szezon végén korlátlan jogú szabadügynök lesz. Erről kérdezték az újságírók egy tegnapi sajtótájékoztatón, de a 27 éves elkapó hamar rövidre zárta a témát: nem emelte ki, hogy a Chargersnél szeretne maradni, mindössze annyit mondott, hogy majd az ügynöke elintézi, ő pedig csak a focira koncentrál.

Williams 2017-ben 1/7-es volt és az ötödik körös opciója miatt tényleg nem kell különösebben aggódnia a pénzügyei miatt, idén 15,68 millió dollárral lesz gazdagabb. Ami a jövőjét illeti, szintén jó taktika a futballra koncentrálni, ugyanis egyelőre még nem bizonyította, hogy 10+ millió dolláros elkapó.

Egy igazi nagy játék specialista, de még soha nem volt igazán jó szezonja. Újoncként csak egyszer kezdett és 10 meccsen 95 yardot gyűjtött. Másodévesként 16 mérkőzésen ugyan 10 TD került a neve mellé, de csak 664 yardot szerzett. Egy évvel később 49 elkapásból 1001 yardot szerzett, ami már szép mutató, de a hatpontosból csak kettőt tett be a közösbe, míg tavaly amolyan arany középútként 756 yard és öt TD jött össze neki.

Van benne potenciál, de egyelőre inkább csak felvillanásai voltak, jelenleg 10+ millió dollárt nem nagyon ér.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!