Connect with us

Hír

A héten eldőlhet Zach Ertz sorsa is

Nem csak Julio Jones, hanem például Zach Ertz sorsa is eldőlhet a héten. Az Eagles már a tavaly őszi trade deadline előtt is árulta a tight endet, aki azóta is a trade blockon van, azonban nem sikerült kérőt találni a megfelelő értéken. Ha már a draft előtt nem sikerült eladnia a csapatnak, akkor egyértelmű volt, hogy érdemes várnia a magyar idő szerint ma este 10 órai határidőig, amikor máshogy lehet könyvelni a halott pénzeket.

Az Eagles a holnapi naptól $8,5 milliót szabadíthat fel az idei évre Ertz elcserélésével vagy kivágásával az eddigi szűk $5 millió helyett (a kettő közötti különbség majd jövőre terheli a sapkát). A csapatnak felszabadul még négy milliója azzal, hogy június 1 utánra könyvelte Alshon Jeffery és Malik Jackson kivágását, így egy kis lélegzetvételnyi helyhez jutna a csapat, le tudná igazolni az újoncait és akár egy veterán cornerbackkel, például Steven Nelsonnal is erősíthetne az előttünk álló szezonra.

Ami Ertzöt illeti: a háromszoros Pro Bowler tight end nem jelent meg az Eagles önkéntes edzésein és korábban nyíltan beszélt már arról, hogy várhatóan nem Philadelphiában folytatja karrierjét, hiszen a csapattal nem tudtak dűlőre jutni az értékét illetően. És hogy hol köthet ki? Tight end hiányos csapatként kiemelhetjük például a Cardinalst, a Pantherst vagy a Jaguarst, de a két legnagyobb esélyes talán a Colts és a Chargers lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!