Connect with us

Hír

Mahomesnak tetszene, ha Rodgers az AFC Westben kötne ki

Ugyan Brian Gutekunst general manager ragaszkodik ahhoz, hogy nem fogja elcserélni Aaron Rodgerst, az irányító távolmaradásával és elégedetlenkedésével ezek a hangok nem fognak halkulni még egy ideig. A leglogikusabb kérő a Denver Broncos lenne abban az esetben, ha mégis eladnák az irányítót, ez pedig azt jelentené, hogy évente kétszer láthatnánk Mahomes vs Rodgers ütközetet. Erről kérdezték a Chiefs irányítóját, aki épp Hawaii-n golfozik.

“Elég király lenne. Nagy kihívás lenne kétszer minden évben. Nagyon szuper lehetőség lenne. Ő egy rendkívüli játékos, nagyon régóta csinálja és sokat tanultam abból, hogy néztem a játékát. Persze ha az AFC Westbe kerülne, akkor kicsit nehezebb lenne a dolgunk, de állunk a kihívás elébe.”

– mondta Mahomes, via PFT.

Rodgers állítólag a 49ers, a Broncos és a Raiders csapatait nézte ki (erről korábban számolt be a PFT), amiből a 49erst kilőhetjük a frissen draftolt Trey Lance miatt, a másik két gárda pedig az AFC Westben van, így ha valóra válna Rodgers kívánsága, akkor garantált lenne a kétszeri találkozó közte és Mahomes közt (hacsak nem sérül meg valamelyikük).

Ők ketten még sosem néztek farkasszemet egymással, hiszen mikor 2019-ben játszott a két csapat, akkor Mahomes épp térdsérüléssel bajlódott. Idén létrejöhet az összecsapás akkor is, ha nem cserélik el Rodgerst, hiszen a Chiefs és a Packers a 9. héten megmérkőzik egymással.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!