Connect with us

Hír

A legjobb elérhető szabadügynökök

Tombol a nyár, az edzőtáborig nem sok esemény fog történni, utána viszont nagyon durván beindulhatnak a dolog. Rengeteg minőségi szabadügynök van, akik csak a csapatok hívására várnak. Összegyűjtöttük a legjobbakat.

  • Futó

Futóból kezdő szintű játékos nem nagyon van, de Todd Gurley, Duke Johnson, Adrian Peterson, Le’Veon Bell vagy akár még Frank Gore is hasznos tagja lehet egy csapatnak.

  • Elkapó

Golden Tate a legnagyobb név, akiben még lehet igazi potenciál. Mellette Larry Fitzgerald, Danny Amendola, Dez Bryant és Dede Westbrook jöhet még komolyabban szóba az erősítésre vadászó csapatoknál.

  • Támadófal

Irányító és tight end nem nagyon van említésre méltó a piacon, ellenben falemberből még klasszist is le lehet akasztani. A legnagyobb név Russell Okung, aki sok helyen kezdő LT lehetne, de a 28 éves Trai Turner (guard) vagy a 30 éves Morgan Moses (RT) is prémium erősítés lehet. Az egy-kettővel alacsonyabb polcon lévők közül Rick Wagnert (RT) és Austin Reitlert (C) kell kiemelni, de akár Kelechi Osemele (G) is javulást hozhat pár támadófalba.

  • Védőfal

A támadófalhoz hasonlóan a védőfalat is alaposan meg lehet erősíteni a piacról. Belülre Geno Atkins, Kawann Short és Jurrell Casey sok gárdánál nagy erősítést jelentene, míg a szélen Justin Houstont, Melvin Ingramet, Olivier Vernont, Alex Okafort, Everson Griffent, Trent Murphyt vagy Ezekiel Ansah-t lenne érdemes kipróbálni.

  • Linabackerek

Itt is van még merítési lehetőség. KJ Wright Pro Bowler szintű LB még mindig, Kwon Alexanerben is van lehetőség, míg Avery Willimson egy korrekt megoldást jelentene a kezdőbe.

  • Secondaray

Richard Sherman a legnagyobb név, aki jó eséllyel contenderhez fog igazolni a szezon előtt. Steven Nelson és Brian Poole is nagyon jó vétel lenne, nem egy náluk gyengébb kezdő van jelenleg a ligában.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Péter Polgár
Péter Polgár
2021-06-20 16:36

Egészen érdekes, hogy az Tod Gurley akinek 3 éve MVP címet kértek most már nem kezdő szintű játékos.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Péter Polgár
2021-06-20 17:40

Igen, csak közben degenerált lett a térde…

buda
buda
Reply to  Fetyke
2021-06-23 18:49

plusz ez a klasszikus running back életpályamodell sajnos. mondjuk AP-t is leírták előre (itt is) a washingtoni igazoláskor, de az inkább egy kivétel.

Fetyke
Fetyke
2021-06-20 15:42

Griffent vésztartaléknak még visszaigazolhatnánk, ha már úgy is win now üzemmódba kapcsolt Spielman.

Kopi3.14
Kopi3.14
2021-06-21 09:55

Trollkodásból egy vetmin ajánlat Bellnek a Vasastól?

d zoli
d zoli
Reply to  Kopi3.14
2021-06-21 10:34

Plusz 1 milla ösztönző ha nem csinál rap számot.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x