Connect with us

Hír

Baker Mayfield kaphat először szerződést a 2018-as első körös QB-k közül

Több insider is arról számolt be, hogy a Browns jól halad a Baker Mayfielddel folytatott tárgyalásokkal és nagyon valószínű, hogy a 2018-as 1/1-es hamarabb fog új szerződést kapni, mint Lamar Jackson vagy Josh Allen. A potenciális fizetésről nincsenek információk, de a szakértők tippje szerint évi 32 millió dollár körül mozoghat az összeg.

Jeremy Fowler szerint a Browns helyzete könnyebb, mint a Ravensé és a Billsé, Mayfield ugyanis egyelőre messze elmarad Lamar Jackson és Josh Allen teljesítményétől. A korábbi 1/1-es eddig egyszer sem lépte át a 4000 passzolt yardos határt, soha nem volt 100-as passer ratingje vagy lealább 30 TD-je egy szezonban.

A 32 milliós szerződés a fentiek fényében szinte már túlzónak is tűnhet, ugyanakkor idén bőven benne lehet egy breakout szezon, a tavalyi idény második felében már biztatóan játszott. A Brownsak így két opciója van: vagy megbizonyosodik arról, hogy tényleg Mayfield a jövő, cserébe jövőre jóval drágábban hosszabbít vele, vagy már most ad neki egy relatíve olcsóbb szerződést és megkockáztatja, hogy marad Mayfield az eddigi közepesnél egy kicsit jobb szinten.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!