Connect with us

Hír

Aaron Rodgers ma hivatalosan is megkezdi a holdoutját

Hacsak valami drámai fordulat nem történik a következő órákban, akkor Aaron Rodgers ma hivatalosan is megkezdi a holdoutját, ugyanis a Packersnél ma kezdődik a három napos kötelező minicamp, és Adam Schefter, illetve Tom Pelissero információi szerint sincs változás az MVP álláspontjában, azaz nem várható, hogy megjelenik Green Bayben.

A Packers minden egyes kihagyott nap után 93.085 dollárra büntetheti a játékost, és ha ezt megteszi, akkor utólag már nem is vonhatja ezt vissza, nem írhatja jóvá a játékosnak (ahogy azt korábban, az új CBA előtt megtehették). Egy kiskapu azonban van: nem kötelesek megbüntetni, amennyiben a távollétét elengedik, engedélyezik (ez olyan alkalmakra lett kitalálva, ha például valakinek gyermeke születik).

Ez persze nem egy nagy összeg, főleg hogy Rodgers az OTA-k kihagyása miatt a szerződésében foglalt 500 ezer dolláros bónuszt is bukta már, szóval ez nem fogja visszatartani a holdouttól. Az edzőtábor már érdekesebb kérdés lesz, hiszen ott megnőnek majd a bírságok.

Davante Adams és a többi Packers-elkapó azonban az OTA-k kihagyása után várhatóan ott lesz a csapattal a kötelező minicamp során – Jordan Love-nak tehát lesz kinek passzolnia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!