Connect with us

Hír

Aaron Rodgers ma hivatalosan is megkezdi a holdoutját

Hacsak valami drámai fordulat nem történik a következő órákban, akkor Aaron Rodgers ma hivatalosan is megkezdi a holdoutját, ugyanis a Packersnél ma kezdődik a három napos kötelező minicamp, és Adam Schefter, illetve Tom Pelissero információi szerint sincs változás az MVP álláspontjában, azaz nem várható, hogy megjelenik Green Bayben.

A Packers minden egyes kihagyott nap után 93.085 dollárra büntetheti a játékost, és ha ezt megteszi, akkor utólag már nem is vonhatja ezt vissza, nem írhatja jóvá a játékosnak (ahogy azt korábban, az új CBA előtt megtehették). Egy kiskapu azonban van: nem kötelesek megbüntetni, amennyiben a távollétét elengedik, engedélyezik (ez olyan alkalmakra lett kitalálva, ha például valakinek gyermeke születik).

Ez persze nem egy nagy összeg, főleg hogy Rodgers az OTA-k kihagyása miatt a szerződésében foglalt 500 ezer dolláros bónuszt is bukta már, szóval ez nem fogja visszatartani a holdouttól. Az edzőtábor már érdekesebb kérdés lesz, hiszen ott megnőnek majd a bírságok.

Davante Adams és a többi Packers-elkapó azonban az OTA-k kihagyása után várhatóan ott lesz a csapattal a kötelező minicamp során – Jordan Love-nak tehát lesz kinek passzolnia.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2021-06-08 06:43

VV Áron nem viselte a mikroportot és nem vett részt a csoport foglalkozáson.
BB Brájen ezért alkohol megvonást és konyha takarítást osztott ki rá. Vv Mátyás és Áron2 nagyon szomorúak. BB Lovacskás Jónás nagyon örül.

Kedves nézőink! Jövő héten kiszavazás. Önök döntenek melyikük viselje a védettséget jelentő zöld-sárga kendőt. Küldjenek üzenetet erre az emelt díjas számra.

Al Davis
Al Davis
Reply to  d zoli
2021-06-08 08:02

Áron1 azt csinál, amit akar. Nála van a védettségi talizMVPán.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x