Connect with us

Hír

BREAKING: Julio Jones a Titansé!

Dianna Russini szállítja a hétvégi bombahírt: végre kiderült, hová kerül Julio Jones! A Falcons a Tennessee Titansnek adja el a sztárelkapót, a kompenzáció pedig legalább egy második körös pick (a trade véglegesítésén dolgoznak a felek, emellé lehet kap a Falcons még egy 5. kört, vagy valamilyen pick-cserét végrehajtanak).

UPDATE: Ian Rapoport információi szerint a végső ellenérték:

  • A Titans adja: 2022/2. kör + 2023/4. kör
  • A Falcons adja: Julio Jones + 2023/6.kör.

És a Falcons nem fizet ki semmit Julio idei fizetéséből, teljes egészében átvállalja azt a Titans.

Nagyon jó üzlet ez a Tennesseenek, amelynek talán az összes csapat közül a legnagyobb szüksége volt Julióra, hiszen AJ Brown túloldalán Josh Reynolds számított kezdőnek, így a passzjáték elég limitált lehetett volna. Julióval viszont a liga talán legjobb WR-duója áll majd Ryan Tannehill rendelkezésére, ami nagyban megdobhatja az offense sikerességét.

A Falcons részérők valószínűleg a lehető legjobb ajánlatot sikerült kiharcolni, de ez összességében elég kevésnek mondható egy ilyen kaliberű WR-ért – 32 évesen, az utóbbi években kisebb sérülésekkel együtt játszva is a liga legjobbjai közt volt Julio, rövid távon nagyon jó eséllyel top játék várható még tőle. Az atlantaiak persze építhetnek a fiatal Calvin Ridley – Kyle Pitts duóra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!