Connect with us

Hír

A Rodgers-helyzet megosztja a Packers szurkolóit

Már bő egy hónapja került nyilvánosságra, hogy Aaron Rodgers elégedetlen Green Bayben, és a Packers elnöke, Mark Murphy is elismerte, hogy már hónapok óta próbálják megoldani a dolgokat az irányítóval és az ügynökével. Azonban a mai napig nem sikerült ezt megtenni, Rodgers pedig továbbra sem jelent meg a csapatnál (egyelőre még nem is köteles erre, de ilyenkor már rendelkezésre szokott állni, ráadásul ezzel fél millió dollárt bukott).

Azt már itt a kis magyar mikroközösségben is láttuk, hogy a szurkolókat is megosztja a Rodgers-helyzet: van aki szerint az irányítót lehet inkább okolni, van aki szerint meg a vezetőséget. Ezt Murphy is elismerte:

“A szituáció, ami Aaron Rodgers körül kialakult, megosztja a szurkolói bázist. Az emailek és levelek, amiket kaptam, ezt bizonyítják.”

– mondta a Packers elnöke a csapat hivatalos oldalán.

Murphy elmondta azt is, hogy dolgoznak a helyzet megoldásán, de megegyeztek abban, hogy mindkét fél számára jobb, ha minél kevesebbet beszélnek nyilvánosan erről. Murphy állítása szerint a Packers továbbra is elkötelezett Rodgers irányába 2021-re és a későbbiekre egyaránt.

A szurkolói bázis egyébként akkor is nagyon megosztott volt, amikor épp Rodgers vette át a visszavonuló-visszatérő Brett Favre helyét, most is hasonló a helyzet bizonyos szempontokból. Meglátjuk, mi lesz a történet vége.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
2021-06-06 10:31

Vízszintesen vagy függőlegesen?

Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-06-06 10:19

comment image

Fetyke
Fetyke
2021-06-06 08:31

Hát igen! Kirk Cousins megjelent az OTA-n, nincs is közte és a csapat között semmi balhé, oszt mégis megosztja ő is a Vikings szurkolói bázisát. Úgy látszik az irányítók helyzete már csak ilyen, ha van rajtuk sapi az a baj, ha nincs,akkor meg az…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x