Connect with us

Minden ami NFL

Breakout Players – NFC North

Minden évben akadnak az ismeretlenségből kitörő játékosok, akik olyan produktumot pakolnak az asztalra, aminek korábban a közelében sem jártak. Vélhetően idén sem maradunk ilyen játékosok nélkül, most az NFC North-ban nézzük meg, kik lehetnek erre esélyesek.

Chicago Bears

Ki lehet a breakout játékos?

Aki leginkább adja magát, az Darnell Mooney. A tavalyi ötödik körös wide receiver egy nem várt rookie évet hagyott a háta mögött 638 elkapott yarddal és 4 touchdownnal, de 2021 még ennél is jobb évet hozhat számára. Ehhez viszont stabilizálni kellene az irányító pozíciót, véleményem szerint Filedsszel a pályán több esélye lenne nagyot alkotni, de a tavalyinál vélhetően jobb passzjáték lenne Chicagóban még Daltonnal a kezdőben is. Allen Robinson maradt, így a nagyobb figyelem elhárulhat Mooney elől védelmi oldalról, amit kíméletlenül kihasználhat.

Ki lehet még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!