Connect with us

Minden ami NFL

Breakout Players – NFC West

A liga legjobbnak gondolt csoportjában is bőven találunk még olyan játékosokat, akik teljesítményükkel végre kitörhetnek a relatív ismeretlenségből és megmutathatják magukat a nagyvilágnak, vagy épp végre megtéríthetik a beléjük fektetett magas draftcetlit. 

Arizona Cardinals

Ki lehet a breakout játékos?

A csoportban a Cardinalsnál volt a legnehezebb dolgom breakout játékost választani, hiszen elég kevesekre illik a meghatározás. Chase Edmondsra viszont pont igen. Eddig David Johnson és Kenyan Drake mögött csak másodhegedűsnek számított, azonban idén megnőhet a szerepe. Érkezett ugyan James Conner, aki a gólvonalnál és a rövidyardos helyzetekben elveheti a rivaldafényt, de inkább Edmonds számít majd első számú running backnek.

Eddig elsősorban a passzjátékban használták, amit jól mutat, hogy tavalyi 53 elkapása a harmadik legtöbb volt csapaton belül. Sebességével jól illik Kingsbury rendszerébe, ráadásul Rodney Hudson érkezése és az ezáltal megerősített támadófal is segíti majd a munkáját, úgyhogy 2021-ben már a földön is nagyobb szerepet juthat neki, így több futott- és scrimmage yardot is termelhet. Viszont valószínűleg kelleni fog mellé Conner, mert igazi workhorse-ként nem feltétlen állná meg a helyét (lásd tavalyi egy kezdő meccs: 28 futás, 70 yard).

Ki lehetne még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!