Connect with us

Hír

Calvin Johnson: Másik csapatban akartam játszani, de a Lions nem engedte

Korábban több olyan hír is napvilágot látott, hogy a Lions új menedzsmentje megpróbálja rendbe hozni a csapat kapcsolatát a Hall of Famer Calvin Johnsonnal. A klasszis elkapó szerint ugyanakkor semmilyen előrelépés nem történt az ügyben, és még oda is szúrt a csapatnak.

“Másik csapatban szerettem volna játszani. Mindegy melyikben, csak ne a Lionsben. Kértem őket, hogy vágjanak ki vagy cseréljenek el, de nem tették. Bezzeg Matthew-t elengedték, de hát ez van, nem tudok vele mit csinálni”

– mondta a korábbi klasszis WR (via WoodwardSports.com).

A Lions akkori menedzsmentje vitán felül kritikán aluli volt. A csapatnak sehogy nem fért bele Calvin Johnson 16 millió dolláros fizetése, aki nem volt hajlandó sem átalakítani a kontraktusát, sem belemenni a fizetéscsökkentésbe. Sőt, a Lions nem is akarta igazán a némileg megkopó sztárt, így abszolút értelmetlen volt a keménykedés.

A legrosszabb az egészben az, hogy Megatron a visszavonulással még szívességet is tett a csapatnak pénzügyileg, a Lionsnek így nem kellett elküldeni/elcserélni a szurkolók kedvencét. Erre a gárda menedzsmentje visszakövetelte az elkapó aláírási bónuszának egy részét, amivel végérvényesen tönkre tette a felek közötti kapcsolatot (Johnson csak akkor hajlandó újra a Lions családjához tartozni, ha visszakapja a pénzét).

Ugyanakkor azt is tegyük hozzá, hogy az elkapó könnyedén kiharcolhatta volna a kivágását akkor, ha

  • nem vonul vissza vagy
  • a visszavonulás után, az edzőtábor alatt bejelenti a visszatérését, ezzel sarokba szorítva a csapatot.

Így utólag alighanem mindkét fél számára a lehető legrosszabb forgatókönyv valósult meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!