Connect with us

Hír

A Jaguars leigazolta Laquon Treadwellt

Laquon Treadwell nem tud kikopni a ligából. A korábbi első körös bustnak ezúttal a Jaguars adott egy esélyt, számolt be több forrás. A szerződés részletei nem ismertek, de valószínűleg 1 évre szól, veteránminimumot tartalmaz bármiféle garantált nélkül.

Treadwell 2016-ban a Vikings 1/23-asa volt és azóta 58 meccsen mindössze 71 elkapást, 750 yardot és négy TD-t tud felmutatni. Nem voltak problémái a sérülésekkel, igazság szerint nehéz megmondani, hogy mi ment félre nála, pedig sokan a class legjobbjának tartották.

Az újoncszerződését kitöltötte Minnesotában, majd tavaly a Falconsban próbált szerencsét. A még mindig csak 26 éves, 188 centis és 98 kilós elkapóban lehet potenciál, talán pont Urban Meyer hozza majd ki belőle a vadállatot, de erre nagy tételben azért ne fogadjunk.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RvBalazs
RvBalazs
2021-06-19 18:06

nem, nincs benne potenciál.
nyugvó potenciál sem
ez a fóka megdöglött

ahanem
ahanem
Reply to  RvBalazs
2021-06-19 21:24

a jags amúgy is híres a tehetségek kineveléséről

László
László
2021-06-20 09:18

Lehet hogy eddig csak rosszul használták. :)

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-06-22 06:44

Sokan tekintenek a draftolt tehetségekre, mint valami kész dologra. Egy dolog, hogy valaki hamar bevethető, de 21-22 évesen mikor mondjuk bárkire, hogy kész?
Azok a csapatok, akik nem képesek megfelelően fejleszteni a tehetségeket, végül veszteségként írják majd le, egy karrier meg megy levesbe. Ahol nincs tehetség management, ott kapkodás lesz, ha a valaki nem képes azonnal az elképzelt számokat hozni. A kapkodás pedig rossz döntésekhez, állandó variáláshoz vezet.
Olyan pedig nincs, hogy egy csapat erre nem fordít kellő figyelmet. Alapértelmezésben mindneki évente csak 1 első körös tehetséggel gazdagodik és arányaiban sokkal több a hátsók körös, fejlesztendő/fejleszthető játékos. Aki ott is megcsiszolt gyémántot keres, az vagy nettó bolond, vagy mindenki mást annak néz.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x