Connect with us

Hír

Crowder nincs ott a Jets edzésein a szerződése miatt, de Saleh szerint lesz szerepe a csapatban

A Jets OTA-in több játékos sem jelent meg, köztük az elkapó Jamison Crowder, aki a hírek szerint a szerződése miatti kérdőjelek miatt maradt távol. Az APNewsnak adott interjújában a főedző Robert Saleh azt nyilatkozta, hogy abszolút van helye az elkapónak a csapatban, bár erre azért ne tegyük fel a házat.

Crowder szerződése még egy évre szól, idén 10,5 millió dollárt keresne, a cap hitje 11,5 millió dollár, ami a harmadik legnagyobb a csapatban. A 10,5 millióból ugyanakkor egy cent sem garantált, így valószínű, hogy a csapat szeretné rávenni egy fizetéscsökkentésre az elkapót. Ez nem feltétlenül rossz, Crowder a piacon 10 milliót biztosan nem keresne, bár cserébe oda írhatna alá, ahová akar. Feltehetően ezért nem jelent meg a csapat edzésein, egy sérüléssel ugyanis milliókat bukna.

Amennyiben a csapat elküldi Crowdert, úgy a liga egyik legjobb slot elkapójaként 5-7 millió dolláros fizetésre számíthat, míg a Jetsben Corey Davis és két második körös elkapó, a tavaly draftolt Denzel Mims és az idén kiválasztott Elijah Moore segítené Zack Wilsont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!