Connect with us

Hír

Újabb cornerbacket szerzett a Vikings, a fennmaradó piac egyik legjobbját

A Chiefs szurkolói biztosan reménykedtek, hogy a csapat vissza tudja igazolni a szabadügynök Bashaud Breelandet, azonban a cornerback most elköltözik Kansas Cityből, méghozzá Minnesotába. Mike Garafolo információi szerint Breeland maximum $4 milliót kereshet idén a Vikingsban.

A korábbi negyedik körös játékos Washingtonban kezdte pályafutását, négy év után eltöltött egy szezont Green Bayben, az utóbbi két idényt pedig a Chiefsnél húzta le, ahol egy Super Bowl gyűrűvel is gazdagodott. Nem egy szupersztár, de egy korrekt kezdő szintet meg tud ütni. Tavaly 58,9 százalékban engedett elkapást, ezekből 481 yard és 5 TD született, de szerzett két intereceptiont és leütött 9 labdát is, amiből egy 90-es engedett passer rating jött ki (via PFF).

A Vikingsnak elég mély a CB-sora, hiszen Breeland mellett ott van a szintén idén igazolt Patrick Peterson, a tavaly draftolt Cameron Dantzler (és Jeff Gladney, de vele nem tudni, hogy a jogi ügyei miatt mi lesz), a rövid kitérő után visszaigazolt Mackensie Alexander, illetve az utóbbi három évből három harmadik napos tehetség (Harrison Hand, Kris Boyd és Camryn Bynum).

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2021-06-05 07:58

És akkor át is adjuk a komment szekciót az FK Vikings szurkolóiknak akik újra elmondják mennyire optimisták az elkövetkező idényt tekintve és milyen jó a keretük (nyugi srácok szeretlek titeket)

Fetyke
Fetyke
Reply to  ThySoul
2021-06-05 11:29

Nagyon szépen összefoglaltad a lényeget helyettünk is. :D

ThySoul
ThySoul
Reply to  Fetyke
2021-06-05 12:03

Próbáltam megfelelni a magas elvárásoknak :)

bjeela
bjeela
Reply to  ThySoul
2021-06-05 14:24

Mi melód lehetett benne…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x