Connect with us

Hír

Újabb cornerbacket szerzett a Vikings, a fennmaradó piac egyik legjobbját

A Chiefs szurkolói biztosan reménykedtek, hogy a csapat vissza tudja igazolni a szabadügynök Bashaud Breelandet, azonban a cornerback most elköltözik Kansas Cityből, méghozzá Minnesotába. Mike Garafolo információi szerint Breeland maximum $4 milliót kereshet idén a Vikingsban.

A korábbi negyedik körös játékos Washingtonban kezdte pályafutását, négy év után eltöltött egy szezont Green Bayben, az utóbbi két idényt pedig a Chiefsnél húzta le, ahol egy Super Bowl gyűrűvel is gazdagodott. Nem egy szupersztár, de egy korrekt kezdő szintet meg tud ütni. Tavaly 58,9 százalékban engedett elkapást, ezekből 481 yard és 5 TD született, de szerzett két intereceptiont és leütött 9 labdát is, amiből egy 90-es engedett passer rating jött ki (via PFF).

A Vikingsnak elég mély a CB-sora, hiszen Breeland mellett ott van a szintén idén igazolt Patrick Peterson, a tavaly draftolt Cameron Dantzler (és Jeff Gladney, de vele nem tudni, hogy a jogi ügyei miatt mi lesz), a rövid kitérő után visszaigazolt Mackensie Alexander, illetve az utóbbi három évből három harmadik napos tehetség (Harrison Hand, Kris Boyd és Camryn Bynum).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!