Connect with us

Hír

Újabb cornerbacket szerzett a Vikings, a fennmaradó piac egyik legjobbját

A Chiefs szurkolói biztosan reménykedtek, hogy a csapat vissza tudja igazolni a szabadügynök Bashaud Breelandet, azonban a cornerback most elköltözik Kansas Cityből, méghozzá Minnesotába. Mike Garafolo információi szerint Breeland maximum $4 milliót kereshet idén a Vikingsban.

A korábbi negyedik körös játékos Washingtonban kezdte pályafutását, négy év után eltöltött egy szezont Green Bayben, az utóbbi két idényt pedig a Chiefsnél húzta le, ahol egy Super Bowl gyűrűvel is gazdagodott. Nem egy szupersztár, de egy korrekt kezdő szintet meg tud ütni. Tavaly 58,9 százalékban engedett elkapást, ezekből 481 yard és 5 TD született, de szerzett két intereceptiont és leütött 9 labdát is, amiből egy 90-es engedett passer rating jött ki (via PFF).

A Vikingsnak elég mély a CB-sora, hiszen Breeland mellett ott van a szintén idén igazolt Patrick Peterson, a tavaly draftolt Cameron Dantzler (és Jeff Gladney, de vele nem tudni, hogy a jogi ügyei miatt mi lesz), a rövid kitérő után visszaigazolt Mackensie Alexander, illetve az utóbbi három évből három harmadik napos tehetség (Harrison Hand, Kris Boyd és Camryn Bynum).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!