Connect with us

Hír

Devin Bush: Szórakoztató lesz évente hatszor Heisman-győztes irányító ellen játszani

Az AFC North nem szűkölködik tehetséges irányítókban, a veterán Big Ben mellett ugyanis ott a korábbi 1/1-es Joe Burrow és Baker Mayfield, illetve a szintén korábbi első körös, egyszeres alapszakasz MVP Lamar Jackson. Utóbbi három ráadásul elmondhatja magáról, hogy az egyetemen megnyerte a Heisman-trófeát.

A fenti tény nem kerülte el Devin Bush figyelmét sem. A Steelers ACL-szakadásból lábadozó linebackere a Twitteren meg is jegyezte, hogy szórakoztató lesz évi hat meccsen korábbi Heisman-győztes irányítók ellen pályára lépni. Tény, hogy ilyen nem gyakran fordul elő.

Jackson 2016-ban volt Heisman-győztes, miután 13 meccsen 3543 yardot passzolt 30 TD és kilenc INT mellett, illetve volt 1571 futott yardja 21 TD társaságában. Mayfield egy évvel később lett az NCAA legjobbja, amikor 4627 yardot, 43 TD-t és mindössze hat INT-t passzolt, ráadásul még 311 futott yardja és öt futott TD-je is volt. Joe Burrow 2019-ben ünnepelhette a Heisman-győzelmet a valaha volt legjobb szezont produkálva egy irányítótól: 5671 yardot passzolt 76,3 százalékos pontossággal 60 TD és hat INT mellett, illetve ráadásként volt még 368 futott yardja és öt TD-je is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!