Connect with us

Hír

Nem a Bears volt az a csapat, ami nemet mondott Tom Bradyre

Tom Bradynek jól telik a nyár: rengeteg helyen szerepel, és a patriotsos időkkel ellentétben szemlátomást élvezi, hogy nyíltan és szókimondóan nyilatkozhat. Korábban például arról beszélt, hogy volt egy csapat, ami érdeklődött iránta tavaly, de végül kitartott a már meglévő  “anyaszomorító” (motherfucker) irányítójánál. Többekben felmerült, hogy ez a csapat a Bears lehetett, de ezt több forrás is cáfolta most (via nbcsports.com).

A Bears tavaly nagyon aktívan érdeklődött Brady iránt, állítólag ott volt a döntősök között a Bucs és a Chargers mellett. Ez nem meglepő, Mitch Trusbiskyben már 2020-ban sem látta senki a potenciált, nem véletlenül cserélt később a csapat Nick Folesért. Brady ejtette a Bearst, és nem fordítva, mégpedig azért, mert a veterán QB nem akart ismét a hidegben játszani.

Felmerül a kérdés, hogy akkor kire utalhatott a rekordbajnok irányító? A Colts és a Chargers nem lehet, hisz épp nem volt irányítójuk, aki mellett kitartottak volna, illetve a Bearst is ki lehet zárni. Lehet akár a Drew Brees mellett kitartó Saints, amihez egyes riportok szerint nagyon közel állt Brady, de valószínűbb, hogy a 49ersre és Jimmy Garoppolóra utalt. Utóbbival már a Patriotsban is voltak kisebb problémái, állítólag ő kényszerítette ki Garoppolo elcserélését. Emellett a 49ers a gyerekkori kedvenc csapata és többször utalt arra, hogy szívesen játszana San Franciscóban (ahol amúgy véletlenül még az időjárás is jó).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!