Connect with us

Hír

Elhagyná a Soldier Fieldet a Bears?

Sok kritika érte az utóbbi években a Soldier Fieldet, egyrészt a gyep minősége, másrészt a kamerák szöge, harmadrészt a lelátók miatt, a Chicago Bears pedig most olyan lépésre szánta el magát, ami jelzés értékű. A csapat ajánlatott tett az Arlington International Racecourse, egy stadion méretű, korábbi lóversenypálya megvételére.

A helyszín, Arlington Heights kvázi Chicago külvárosa és körülbelül 30 mérföldre van a Soldier Fieldtől, ami egyébként az NFL legkisebb befogadóképességű stadionja. A Bears elnöke, Ted Phillips elmondta, hogy kötelességük megvizsgálni minden lehetőséget, amivel a csapat jövőjének legjobb érdekét szolgálják. Ha elfogadják az ajánlatukat, akkor tovább vizsgálják a hely potenciálját.

Chicago polgármestere, Lori Lightfoot erre a lépésre azt a közleményt adta ki, hogy tudja, hogy a Bearsnek jogos aggályai vannak a Soldier Fielddel kapcsolatban, de magabiztos abban, hogy a csapat nem fog költözni, és az NFL nem is engedné nekik, ha megpróbálnák.

A Bears 1971 óta játszik a Soldier Fielden, legutóbb 2002-ben lett felújítva a stadion, úgyhogy ideje lenne egy újabb renovációnak, vagy épp egy költözésnek. A csapatnak 2033-ig van szerződése egyébként a stadion bérletére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!