Connect with us

Hír

Rövidhírek: Első körös linebackert igazolt a Raiders, védőfalembert szerzett a Bears

Történt pár kisebb dolog tegnap, ezeket szedtük most egy csokorba.

A Raiders leigazolta a korábbi első körös linebackert, Darron Lee-t – jelentette be a csapat. Lee-t 2016-ban húzta ki a Jets 1/20-ra és óriási bust lett. Nyert mondjuk egy gyűrűt a Chiefs színeiben, de jól mutatja erősségét, hogy a tavalyi szezont a Bills gyakorlócsapatában töltötte.

Ha már óriási bustok: a Patriots kivágta a korábbi második körös rúgó Robert Aguayót – írja Mike Reiss. Három kickere is volt eddig a Patsnek a rosteren, Aguayo még tavaly érkezett a gyakorlócsapatba. New Englandben továbbra is Nick Folk számít kezdőnek, mellé draftolatlan szabadügynökként érkezett Quinn Nordin idén.

A Bears leigazolta a védőfalember Mike Pennelt, írja a játékos ügynöke. A 30 éves játékos 2012-ben draftolatlan volt, ehhez képest egész jó profi karriert tudhat magáénak. A Packers, a Jets és a Chiefs színeiben fordult meg eddig, most pedig megy Chicagóba. Futás ellen hasznos játékos.

A Chiefs kivágta a tackle Martinas Rankint. A Texans által 2018-ban a harmadik körben kiválasztott játékost tavaly szerezte meg a Kansas City, mikor Carlos Hyde-ot küldte Houstonba Rankinsért cserébe. Két év alatt hatszor volt kezdő, de nem játszott valami jól.

Az NFL hat meccsre eltiltotta a 49ers pass rusherét, Jordan Willist teljesítménynövelő szerek használata miatt – jelentette be a csapat. A korábbi harmadik körös játékos ott lehet az edzőtáborban és az előszezonban is, de ha megéli a keretszűkítést, akkor másfél hónapig távol kell maradnia a csapattól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!