Connect with us

Hír

Eltiltották a Packers tight endjét, büntetést kapott a 49ers

Az NFL két meccsre eltiltotta a Packers tight endjét, Jace Sternbergert tiltott szerek használata miatt – jelentette be a csapat. Sternberger a holtszezonban részt vehet ez edzéseken, illetve az előszezonban a meccseken is, de az első két alapszakaszmérkőzést ki kell hagynia.

A Packers a Saintsszel kezdi meg az idényt, majd a Lionsszel találkozik, ezeken nem vehet részt a tight end, de a 49ers ellen már ott lehet a pályán a harmadik fordulóban.  A 2019-es harmadik körös Sterberger eddig nem zavart olyan sok vizet, két év alatt 18 meccsen lépett pályára (egyszer kezdőként), 12 elkapásból 114 yardot és 1 TD-t szerzett (plusz a rájátszásban három elkapásból 15 yardot és egy touchdownt).


Az NFL ezen kívül büntetést szabott ki a San Francisco 49ers csapatára, amiért megszegte a holtszezonbeli munkával kapcsolatos szabályokat az újonc minicamp során – számol be Tom Pelissero. Azt nem tudni pontosan, hogy milyen szabály ellen vétett a 49ers, de állítólag ez a kihágás látható volt az egyik közösségi médiára feltöltött videójukon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!