Connect with us

Hír

Russell Wilson tagadja, hogy cserét kért volna a Seahawkstól

Russell Wilson tegnap este a Seahawks edzését követően hónapok után most először állt ki a nyilvánosság, tehát a kamerák és a mikrofonok elé. A holtszezon hangos volt arról, hogy az irányító elégedetlen a csapatnál, többek közt nagyobb beleszólást szeretne bizonyos őt is érintő dolgokba. Wilson most válltig állítja, hogy sosem kért cserét a csapattól, habár pár hónapja konkrétan a saját ügynöke tett közzé egy listát olyan csapatokról (Bears, Cowboys, Raiders, Saints), ahová nem bánná, ha elcserélnék, tehát lemondana a no-trade kikötésről a szerződésében.

“Először is, tudjátok, hogy nyilvánvalóan imádom Seattle-t, imádok itt játszani. Kiváló karrierem volt eddig, és mindig is itt akartam tölteni a pályafutásom egészét. Úgy gondolom, hogy volt egy kis szerencsétlen frusztráció a szezon után. Természetesen mindig nyerni akarsz és mindent meg akarsz tenni, amit csak lehet. Szerintem mindenki így van ezzel a csapatnál, mindannyian nyerni akarunk.

Azt gondolom, hogy sajnos kicsit aránytalanul fel lett fújva a dolog. A célom az, hogy nyerjek. Azért fizetnek, hogy nyerjek, és egész sokat nyertünk az évek alatt. A cél az, hogy ezt folytassuk, még tovább jussunk. Az a helyzet, hogy ez az egyetlen dolog, amire koncentrálok és mindent megteszek, hogy nyerjünk. Ezért kelek fel minden reggel és kötöm be a cipőmet az edzés előtt.

Ami a cserével kapcsolatos beszélgetéseket illeti, azt hiszem, hogy ha profi sportoló vagy, akkor mindig ott a lehetőség, hogy történik valami. Ez a valóság. Sok csapat van, amivel kapcsolatban mondták, hogy oda megyek, oda akarok menni, és hogy cserét kértem. Nem kértem cserét. Mindig is itt akartam játszani. A valóság az, hogy szerintem voltak hívások erre-arra, de a nap végén itt vagyok és nyerni akarok. Mindent meg akarok nyerni.”

Wilson elmondta azt is, hogy nagyon jó beszélgetéseket folytatott a főedző Pete Carrollal és a general manager John Schneiderrel, miután nyilvánosan kifejezte frusztrációját a szezon után, és nem is lehetne erősebb a kapcsolata Carrollal. Emellett beszélt arról is, hogy nagyon tetszik neki az új támadókoordinátor, Shane Waldron “szuper komplex” támadósora.

Végül minden azon fog múlni, hogy mennyire tud sikeres lenni a csapat. Miután zsinórban kétszer járt a Seahawks a Super Bowlban, azóta csak 3-5 a mérlege a gárdának a rájátszásban, a divisional roundon nem sikerült túljutni. Wilson ennél láthatóan többre vágyik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!