Connect with us

Hír

Golden Tate szívesen összeállna újra akár Stafforddal, akár Wentzcel

Golden Tate-et már hónapokkal ezelőtt menesztette a New York Giants, azonban az elkapó továbbra is szabadügynök, feltehetőleg annak köszönhetően, hogy az utóbbi két évben nem nyújtott valami maradandó teljesítményt. Tavaly 12 meccsen 53 targetből 35 elkapást szerzett 388 yardért és két TD-ért – a szezon egy pontján pedig le is ültették a padra, miután panaszkodott a szerepét illetően, majd még egy vádlisérülést is összeszedett.

Tate nemrég a SiriusXM NFL Radióban járt, ahol elmondta, hogy melyik csapatoknál játszana szívesen.

“Szívesen hazamennék Tennesseebe. Indyben Carson Wentzcel. Nyilván a Rams is fantasztikus lenne Stafforddal, vele hoztam a legjobb éveim. Igazából az egész NFC West tetszik.”

A Titansnél Julio megszerzése után már nem olyan vészes a helyzet kezdő fronton, habár a mélység nem elegendő. A Coltsnál nem túl erős a WR-állomány, bár az jó kérdés, hogy Tate miért akarna ismét Wentzcel játszani, akivel nem alakított ki valami jó kémiát Philadelphiában (a pályán legalábbis), hiszen 8 meccs alatt 30 elkapásból 278 yardot és egy TD-t szerzett csupán. Stafforddal tényleg a legjobb éveit hozta, hiszen három 1000 yardos szezon is a neve mellé került Detroitban. A Rams azonban elég jól áll elkapókból, no meg ott van Jalen Ramsey is a keretben, akivel Tate nem ápol valami jó kapcsolatot, hiszen a cornerback elhagyta az elkapó testvérét, akivel két gyermekük is született.

Tate azt is elmondta, hogy olyan ő, mint a jó bor: a korral csak jobb lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!