Connect with us

Hír

James Conner: A Cardinals futótandeme az egyik legjobb lehet a ligában

James Conner az utóbbi éveket a Steelers első számú futójaként töltötte, most azonban a Cardinalshoz szerződve ennél visszavontabb szerepe lesz, hiszen meg kell osztania a backfieldet Chase Edmondsszal. Az On The Fly adásában beszélt Conner arról, hogy milyen szuper játékos Edmonds és milyen jó tandemet fognak ők ketten alkotni.

“Egy tandemként látom magunkat és szerintem a liga egyik legjobbja lehetünk. Ő várt a lehetőségre eddig, pedig megmutatta már korábban, de többet akar mutatni, ahogy én is. Nagy lehetőség áll előttünk kettőnkkel, Kylerrel, a szélső fegyverekkel, a támadófallal, mindenkivel. Chase-szel egymástól fogunk energiát nyerni és haladni fogunk előre.”

Connernek a tavalyi éve nem sikerült valami fényesre, hiszen a liga legrosszabb futóegységében (ami nem csak az ő hibája) hozott össze 169 futásból 721 yardot és 6 TD-t. Edmonds tavaly lépett elő Kliff Kingsbury alatt, elsődlegesen passzjátékoknál használták, tehát azt még nem tudta megmutatni, hogy egy workhorse RB lehet – a tavalyi 97 labdacipelés volt a legtöbb karrierje során, előtte két év alatt jutott 120-ig. Feltehetőleg a szezon elején megosztják majd a feladatokat, az idény második felére pedig az kaphat nagyobb szerepet, aki egyrészt egészséges, másrést jobban teljesített addig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!