Connect with us

Hír

Hiába nem játszott már két éve, Devin Funchess önbizalma az egekben

Devin Funchess tavaly írt alá a Packershöz, de a pandémia miatt nem lépett pályára, opt outolta a szezont. Emiatt már két éve nem játszott, viszont ennek ellenére nagyon magabiztosan várja az idei szezont.

“Egy percig sem fogok kételkedni magamban. Amint nem hiszel magadban, veszítesz. 27 éves vagyok, nem kérdés, hogy tudok játszani. Most leszek a pályám csúcsán”

– mondta az elkapó (via Associated Press).

Funchess az opt out miatt elveszített 1 millió dollárnyi aláírási bónuszt, illetve a Packers csak azzal a feltétellel igazolta vissza, ha lemond az eredeti kontraktusban lévő 3,75 millió dolláros ösztönzőjéről. Így idén mindösszesen 1,8 millió dollárt kereshet, amiből csak 300 ezer garantált.

A 2015-ben második körös elkapó legjobb szezonjában 840 yardot és nyolc TD-t szerzett, az elmúlt két évben viszont mindössze egy meccsen lépett pályára és három elkapása volt 32 yardért. A Packers elkapósora messze nem a legjobb egység a ligában, ha Aaron Rodgers visszatér, lehet esélye az áttörésre.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-06-14 11:00

jobban szeretem amikor nincsenek rólunk hírek az offseasonban :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Fontos_Vidra
2021-06-14 20:02

:D

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-06-15 08:23

Továbbra sem értem a Covid Opt outot. Neki sok milliójába került, hogy most veteránminimum körül keressen. Ha pedig Rodgers sem tér vissza, akkor megnézheti a számait meg a keresletet jövő ilyenkor. Amúgy is egy kérdőjeles elkapó, az öntökönrúgás is ki lett maxolva.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x