Connect with us

Hír

Ősszel irány Amerika! – Hálaadás New Yorkban és Patriots-Titans Foxborough-ban

Tavaly a pandémia miatt dugába dőltek az utazási tervek, azonban idén nagyon úgy néz ki, hogy ősszel ismét útra lehet kelni és ki lehet menni Amerikába, többek közt megnézni egy NFL-meccset! A Jet Travel pedig idén is szervez meccsnézéssel egybekötött utakat az USA-ba, nem is egyet! Múltkor már írtunk a “Michigan-parti kalandok” névre keresztelt túráról, ahol megnézhetitek Chicagót és eljuthattok a Lambeau Fieldre egy Packers-Seahawks rangadóra! A második útiterv egy New York – Boston kombót rejt magában Patriots-Titans mérkőzéssel egybekötve.

Már az óriási élmény, hogy megérkezve New Yorkba nem a külső városrészeken kell szállást találni és onnan bemenni Manhattenbe, hanem bent lehet lakni a Nagy Alma szívében, a Times Square-en, ahol aztán nem áll meg az élet egy percre sem. A túra egyik különlegessége, hogy Hálaadás hetére esik, tehát meg lehet tekinteni a méltán híres New York-i hálaadásnapi felvonulást. Akit vonzanak a nagy akciók, az kihasználhatja a Black Fridayt is, de természetesen New York rengeteg különlegességet rejt magában, így a városnézés sem mindennapi élmény, illetve a sportszeretőknek egy NBA/NHL mérkőzés is kiváló programot kínál a Madison Square Gardenben vagy a Barclays Centerben.

A “kétrészes” út második állomása Boston, ahol a városnézés mellett végre szerepet kap az amerikai foci is! A hét megkoronázásaként Julio Jones, AJ Brown, Derrick Henry és a Tennessee Titans látogat a Gillette Stadiumba, hogy összemérje erejét Bill Belichick Patriotsával. Szép kis AFC rájátszás előzetes lehet ebből!

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

A New York, Boston és a Patrióták nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! 

**Szponzorált tartalom**

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!