Connect with us

Hír

Jonathan Allen: Büszkék vagyunk a csoportgyőzelemre, de a mérlegre nem

A Washington tavaly kisebb meglepetésre megnyerte a csoportját és bejutott a rájátszásba. Tette mindezt ugyanakkor egy 7-9-es mérleggel, amihez erősen kellett az Eagles asszisztálása az utolsó fordulóban. A csapat összességében büszke a sikerre, de a mutatott játékkal és mérleggel nem elégedettek a fővárosban.

“Megnyertük a csoportot, és amennyire büszkék vagyunk erre a sikerre, annyira nem vagyunk elégedettek a 7-9-es mérleggel. Mondtam is a csapattársaimnak, hogy óriási a potenciál bennünk és még csak a plafonunk közelében sem vagyunk. Még hosszú út áll előttünk, de nagyon ígéretes ez a projekt, ég és föld a különbség az idei szezon és mondjuk a 2017-es idény közt”

– mondta Jonathan Allen, a csapat DT-je a SiriusXM NFL Rádióban.

Az NFC East legjobb csapatának jelenleg talán a Cowboys tűnik Dak Prescott és a kiváló offense miatt. A Washington leginkább a védelme miatt van magasabban rangsorolva az Eaglesnél és a Giantsnél, de amennyiben Ryan Fitzpatrick és a friss igazolások beválnak a támadósorban, akkor tényleg magasan lehet a Football Team idei plafonja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!