Connect with us

Hír

Travis Kelce: A tavalyi év kudarcnak számít

Travis Kelce tavaly a valaha volt egyik legjobb szezont produkálta egy tight endtől, 1416 yardjával rekordot döntött, de 105 elkapása és 11 TD-je is karrierje legjobbja volt. Zsinórban ötödik éve érte el az 1000 yardos határt, amire még soha senki nem volt képes, azonban a Chiefs végül kikapott a Super Bowlban. Így pedig semmit sem ér Kelce szemében a sok egyéni rekord, kudarcként élte meg a 2020-as idényt.

“A Bulls a követendő példa abból az időből, amikor sorozatban nyerték a bajnoki címeiket. Nem számítanak ezek a dolgok, ha nem viszed haza a gyűrűt. Ezek az elismerések lehet, hogy menők lesznek majd amikor leülök a kanapéra és nézem, ahogy a fiatalok megpróbálják megdönteni a rekordot, de most nem jelent semmit. Őszintén, a tavalyi év kudarc volt számomra. Ezt érzem a szívemben, ilyen ember vagyok. Ha nem nyersz Super Bowlt, akkor az a szezon nem lehet sikeres.”

– mondta az All-Pro tight end a SiriusXM NFL Radióban.

Az biztos, hogy Kansas Cityben magasan van a léc, magasak az elvárások, így egy konferenciadöntős győzelem is kudarcként hathat, míg a legtöbb csapat és játékos nagyon örülne neki. Lehet, hogy öt-hat évvel ezelőtt Kelce is örült volna ennek, most azonban Patrick Mahomes érkezése óta minden évben SB-győztes elvárások vannak a Chiefsnél, aminek nem lesz egyszerű mindig megfelelni.

13 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evergreen
Evergreen
2021-06-24 16:19

Még egy kicsit korai volt ez a nyilatkozat szerintem, majd ha nyernek még párat utána jobban hangzana. Egyetlen SB winnel ez inkább megmosolyogtató egyelőre.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2021-06-24 13:11

Itsz a hárd knok lájf Trevisz.

Vicgeordie
Vicgeordie
2021-06-24 10:03

” Ha nem nyersz Super Bowlt, akkor az a szezon nem lehet sikeres.”

Na mindjárt jön bjeela és elbeszélget vele is a témáról :)

d zoli
d zoli
2021-06-24 09:32

Travis!comment image Do you speak Hungarian?

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  d zoli
2021-06-25 07:25

talán: Mi vagy te, markoló?
esetleg: ŐŐ, jónapot kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy tetszik e orálisan férfi nemi szervet izgatni? Esetleg megadnám a számom, kérem keressen a meccs után, ugyanitt fogok ülni. Köszönöm

Paul Teleki
Paul Teleki
2021-06-24 17:55

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a chiefs nem lesz már annyira domináns, mint eddig. Tavaly a buccaners megmutatta hogy kell ellenük játszani, és akár ezt többen is átvehetik kisebb nagyobb sikerrel.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Paul Teleki
2021-06-25 06:35

Hülyeség, a Chiefsnél sem tavirózsák dolgoznak, így ha más franchiseba belelátunk annyit, hogy majd jól lemásolják a Bucs taktikát, akkor a Chiefsbe is lássunk bele annyit, hogy ők is javítanak, hogy még egyszer ne kövessék el azt a hibát…

Paul Teleki
Paul Teleki
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-06-25 08:07

Nyilván módosítanak a játékukon, de egyszer se biztos hogy az működni is fog. Pont az NFL az ahol ezeken az apróságokon múlik a jobb csapatok közül a végén ki nyeri meg a SB-t.

csak ezt ne
csak ezt ne
Reply to  Paul Teleki
2021-06-25 04:51

Ez mindig egy nagyon nehéz kérdés. A dominancia nem is jó szó, mert például 2019-ben az egyetlen évben amikor sikerült Mahomeséknak a SB, talán a legkevésbé volt domináns év részükről ebben az érában. A Ravens volt elképesztően domináns abban a szezonban, meg a 49-ers. Idén a Bucs-tól várják ezt leginkább, de akár a Titans is lehet ilyen, vagy újra a Ravens, esetleg a San Francisco, a Rams, sőt leírni is nevetséges de akár a Browns esetleg a Bills. Simán megeshet bármelyik. A Chiefs is persze ott van a jelöltek között, de nem kiemelkedő esély egyelőre.

Az viszont aligha kétséges, hogy a Chiefs ott lesz a rájátszásban és ott már nüanszokon múlik minden. Nem mondanám Andy bácsit a rájátszásban egy holtbiztos nyerő mágusnak, viszont nem is nyeretlen kétéves. Érzésre, lesz még SB pár éven belül, de nem zsinórban semmiképpen. Mert nem az OL hiánya miatt kaptak ki, hanem a szánalmas, vagy inkább nem is létező meccs terv miatt verték bucira őket. Aligha volt titok, hogy hiányzik néhány ember a falból, de pont az ennyire nyilvánvaló pontokat azért ki szokták küszöbölni. Az ellenfél tudott változtatni, ők meg all in all elég szánalmas teljesítménnyel rukkoltak ki a döntőben. Az a kérdés, hogy ez motivációt ad, vagy törést okoz majd. Mert mindkettő bekövetkezhet. Én most az előbbit remélem, mert kellene egy erős Chiefs egy jó idényhez.

Paul Teleki
Paul Teleki
Reply to  csak ezt ne
2021-06-25 06:17

A dominancián elsősorban a Mahomes, Hill, Kelce tengelyre gondoltam, ami ellen negyedekre talán, de egész meccsre nézve nem nagyon volt ellenszere a többieknek. Annyira hittek bennük, hogy a már előre tudott OL összetétele ellenére is szinte mindenki őket tartotta az esélyesebbnek, még Andy bácsi sem erőltette meg magát a game plan-nel, mondván ők majd megoldják.

frankovics.andras
frankovics.andras
Reply to  Paul Teleki
2021-06-24 19:57

Tavaly a Dolphins, a Patriots és talán a Raiders mutatta meg, hogy mi működik ellenük. Ideig-óráig…
A Bucs, well… A győzelmet nem kell magyarázni nyilván, de nem tenném az ő győzelmüket a Dolphins, Pats ellenszerrel egy polcra.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Paul Teleki
2021-06-24 20:33

Azért azt tegyük ám hozzá, hogy tavaly a Bucsnak ku..a nagy mázlija volt ám azzal, hogy a döntőn a csere OLine ellen kellett játszaniuk. Ha rendes fal van Mahomes előtt, akkor az egy jóval szorosabb és kiélezettebb döntő lett volna.
A másik pedig az, hogy sem az NFC-ben, sem pedig az AFC-ben nincs még egy közel sem olyan jó csapat, mint a Bucs… Velük meg ugye legközelebb az SB-n találkoznak…

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x