Connect with us

Hír

Travis Kelce: A tavalyi év kudarcnak számít

Travis Kelce tavaly a valaha volt egyik legjobb szezont produkálta egy tight endtől, 1416 yardjával rekordot döntött, de 105 elkapása és 11 TD-je is karrierje legjobbja volt. Zsinórban ötödik éve érte el az 1000 yardos határt, amire még soha senki nem volt képes, azonban a Chiefs végül kikapott a Super Bowlban. Így pedig semmit sem ér Kelce szemében a sok egyéni rekord, kudarcként élte meg a 2020-as idényt.

“A Bulls a követendő példa abból az időből, amikor sorozatban nyerték a bajnoki címeiket. Nem számítanak ezek a dolgok, ha nem viszed haza a gyűrűt. Ezek az elismerések lehet, hogy menők lesznek majd amikor leülök a kanapéra és nézem, ahogy a fiatalok megpróbálják megdönteni a rekordot, de most nem jelent semmit. Őszintén, a tavalyi év kudarc volt számomra. Ezt érzem a szívemben, ilyen ember vagyok. Ha nem nyersz Super Bowlt, akkor az a szezon nem lehet sikeres.”

– mondta az All-Pro tight end a SiriusXM NFL Radióban.

Az biztos, hogy Kansas Cityben magasan van a léc, magasak az elvárások, így egy konferenciadöntős győzelem is kudarcként hathat, míg a legtöbb csapat és játékos nagyon örülne neki. Lehet, hogy öt-hat évvel ezelőtt Kelce is örült volna ennek, most azonban Patrick Mahomes érkezése óta minden évben SB-győztes elvárások vannak a Chiefsnél, aminek nem lesz egyszerű mindig megfelelni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!