Connect with us

Hír

Jövő péntekig opt outolhatnak a játékosok

Tavaly 67 játékos döntött az opt out mellett a koronavírus miatt – ők kaptak egy kis pénzt, de a szerződésük egy évvel eltolódott. Ugyan idén várhatóan nem nagyon akarják majd a játékosok kiülni a szezont, tekintve hogy elérhetőek az oltások, azért az NFL lehetőséget ad erre. Tom Pelissero számolt be arról, hogy az NFL július 2-ig, tehát jövő péntekig ad határidőt a játékosoknak arra, hogy az opt out mellett döntsenek.

A magas kockázatú játékosok idén is megkapják a 350 ezer dolláros fizetést és a szerződésük ugyanúgy tolódni fog egy évvel, azonban akik nem számítanak magas kockázatúaknak, ők idén nem kapnak semmilyen fizetést (tavaly 150 ezer dollárt kaptak). Ráadásul az idei újoncok nem is jogosultak önkéntes opt outra (tehát csak akkor ülhetik ki a szezont, ha magas kockázatúak), csak azok, akiknek 2020 óta élő szerződése van.

Az opt outról szóló döntést nem lehet visszavonni, tehát szezon közben nem térhet vissza senki, aki emellett tette le a voksát, ez a döntés véglegesnek tekinthető.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!