Connect with us

Hír

Költözhet a Combine, az NFL várja az ajánlatokat

Az NFL Scouting Combine-nak 1987 óta Indianapolis ad helyet, szóval a csapatok és a média képviselői is ismerik már a helyszín minden rezdülését. Nem sokáig élvezhetik azonban ezt az állandóságot, ugyanis Anthony Calhoun információi szerint az NFL úgy döntött, hogy költöztetné az “alsógatyás olimpiát” és várja a pályázatokat más városoktól. Jövőre még Indianapolisban lesz a Combine, tehát 2023-ra lehet először pályázni.

Volt már szó erről egyébként az utóbbi években, az NFL még nagyobb eseménnyé szeretné tenni a Combine-t, még több pénzt akar szerezni belőle, az pedig kevésbé fontos szempont, hogy a csapatok számára mennyire lesz hatékony vagy praktikus ez a pár nap. Indianapolisban minden megvan egy ilyen esemény tökéletes megszervezéséhez, minden sétatávolságra van egymástól, ki vannak alakítva a megfelelő helységek az orvosi vizsgálatokra, az interjúkra, stb. Könnyen lehet, hogy elsőre az új helyszínnél, vagy jövőben helyszíneknél ez nem lesz adott.

Nyilvánvalóan esélyes opcióként merül fel egyébként Los Angeles, de várhatóan Dallas is pályázik majd, ahogy Las Vegastól sem lenne ez meglepő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group