Connect with us

Hír

JuJu Smith-Schuster: Remélhetőleg a magasabb cap nagyobb fizetést jelent majd jövőre

JuJu Smith-Schusternek idén lehetősége volt tesztelni a szabadügynökpiacot, majd végül úgy döntött, hogy a Steelers 1 éves, 8 millió dolláros ajánlatát fogadja el. Ennél voltak jobb és hosszabb távú ajánlatai is, de a karrierje (és feltehetően a bankszámlája) érdekében úgy érezte, hogy maradnia kell Pittsburgh-ben.

“A nagyobb képet próbáltam nézni tavasszal. Ha aláírok a Ravenshöz, a szurkolók kicsinálnak. A Chiefsben egy nagyszerű offense-ben játszhattam volna kiváló játékosokkal, de azt kellett tennem, ami a legjobb nekem: maradni Pittsburgh-ben és együtt játszani Big Bennel”

– mondta az elkapó az ESPN-nek, majd hozzátette: nagyon reméli, hogy jövőre a magasabb fizetési plafon miatt a piacon az értékének megfelelő ajánlatot kaphat.

Némileg meglepő, hogy nem fogadott szóban örök hűséget a Steelersnek, de önmagában a logikája érthető. Nem volt garancia arra, hogy a Ravensben vagy a Chiefsben nagyot fog alkotni, utóbbiban például Sammy Watkinsnak sem sikerült. Pittsburgh-ben viszont ő Big Ben kedvenc célpontja, ismeri a rendszert és jó esélye van arra, hogy jó számokat hozzon, ami a későbbi szerződésére is hatással lehet – jelenleg ugyanis a 8 millió dolláros fizetés teljesen reális.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!