Connect with us

Hír

DeAndre Hopkins: Szeretném látni, melyik első körös képes arra, amire én és Julio Jones

A Titans hamarosan hivatalosan is megszerzi Julio Jonest a Falconstól egy második és egy negyedik körös pickért cserébe. Úgy tűnik, mostanában ez a maximum, amit egy elit elkapóért adni kell, tavaly DeAndre Hopkins is egy futóért, illetve egy második körös cetliért váltott csapatot. Utóbbi ezt még mindig nehezményezi, jogosan.

“Az, hogy nem adtak értünk első körös picket azt jelenti, hogy egy első körös játékos jobb nálunk. Megnézném, melyik első körös lenne képes arra, amire Julio vagy én”

– mondta Hopkins az Arizona Republicnak.

Az elkapó az interjú későbbi szakaszában persze kiemelte, hogy akadnak néha kivételek, Justin Jefferson például képes hozzájuk hasonló teljesítményre első körösként (illetve hozzátehetjük, hogy Hopkins és Jones is első körös volt annak idején), de összességében azért igaza van. Az elmúlt évek legtöbb top 32-es (vagy bármikor kiválasztott) elkapója meg sem tudja közelíteni az ő vagy Julio Jones szintjét, és bár vannak a kvalitásokon kívül egyéb tényezők is (fizetés, kor, sérülékenység), azért egy prémium poszt elit játékosa talán érhetne többet is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!