Connect with us

Hír

Larry Fitzgerald csak a megfelelő lehetőségre vár?

Larry Fitzgerald továbbra sem hajlandó a jövőjéről beszélni és hivatalosan még mindig nem vonult vissza. Nem kizárt, hogy hamarosan bejelenti a döntését, ugyanakkor arra is bőven van esély, hogy csak a megfelelő csapatra vár, hogy még egyszer utoljára bajnoki címért küzdhessen.

Bár a Cardinals vezetői többször is jelezték, hogy a jövőbeni Hall of Famer számára mindig lesz hely, AJ Green leigazolása és Rondale Moore draftolása után úgy tűnik, hogy Arizonában már tovább léptek. Ugyanakkor más csapatoknál még bőven lenne hely egy Fitzgeraldhoz hasonló veteránnak.

Amennyiben a bajnoki cím a cél, azonnal a Chiefs juthat az eszünkbe, ahol Tyreek Hillen és Travis Kelce-n kívül nincs igazán potens elkapni is tudó játékos. Egy sérülés esetén a Buccaneers sem kizárt, Fitzgeraldot már nem egyszer boronálták össze Tom Bradyvel még a patriotsos időkből és végtére is a lassan 38 éves elkapó kivárhat akár a rájátszás kezdetéig is.

A Ravens és a Titans sem lenne rossz opció, ahogy a Vikings sem. Utóbbi főleg azért lehetne vonzó Fitzgeraldnak, mivel minneapolisi és az apja korábban már nyilatkozott olyat, hogy Fitzgerald szívesen hazatérne (ráadásul már Patrick Peterson is ott játszik).

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2021-06-17 16:41

Fitzgeraldnak nagyon passzolna a Vikingshoz hazatérés, hisz fiatalon olyan nagy rajongója volt a csapatnak, hogy labdaszedő is volt a meccseken. :)comment image

Fetyke
Fetyke
Reply to  JackEasterby
2021-06-17 17:42

Az elmúlt pár év támadójátékát elnézve, most nagyjából ugyanott tudnánk neki helyet szorítani. :D

d zoli
d zoli
2021-06-17 21:06

Tampába nem hinném. Ott lassan a szertáros is elkapóból van. Ráadásul 4 cula tudja a red one an várni a labdát. A cula hiányos Ravens a tapasztalatából és a méretéből is profitálhatna.

pritek
pritek
2021-06-18 19:59

Millio es egyszer elmondta mar, hogy csak a Cardsban fog jatszani.
Illetve multkor mondott egy olyat is, hogy amig a Suns versenyben van addig nem fog donteni. Ugye o ott resztulaj most.
Nagyon szomoru lenne ha iden mashova menne gyurut nyernu, mert az azt jelentene, hogy egyaltalan nem bizik a csapatban es azert o viszonylag tuzkozelben van.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x