Connect with us

Hír

Larry Fitzgerald csak a megfelelő lehetőségre vár?

Larry Fitzgerald továbbra sem hajlandó a jövőjéről beszélni és hivatalosan még mindig nem vonult vissza. Nem kizárt, hogy hamarosan bejelenti a döntését, ugyanakkor arra is bőven van esély, hogy csak a megfelelő csapatra vár, hogy még egyszer utoljára bajnoki címért küzdhessen.

Bár a Cardinals vezetői többször is jelezték, hogy a jövőbeni Hall of Famer számára mindig lesz hely, AJ Green leigazolása és Rondale Moore draftolása után úgy tűnik, hogy Arizonában már tovább léptek. Ugyanakkor más csapatoknál még bőven lenne hely egy Fitzgeraldhoz hasonló veteránnak.

Amennyiben a bajnoki cím a cél, azonnal a Chiefs juthat az eszünkbe, ahol Tyreek Hillen és Travis Kelce-n kívül nincs igazán potens elkapni is tudó játékos. Egy sérülés esetén a Buccaneers sem kizárt, Fitzgeraldot már nem egyszer boronálták össze Tom Bradyvel még a patriotsos időkből és végtére is a lassan 38 éves elkapó kivárhat akár a rájátszás kezdetéig is.

A Ravens és a Titans sem lenne rossz opció, ahogy a Vikings sem. Utóbbi főleg azért lehetne vonzó Fitzgeraldnak, mivel minneapolisi és az apja korábban már nyilatkozott olyat, hogy Fitzgerald szívesen hazatérne (ráadásul már Patrick Peterson is ott játszik).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!