Connect with us

Hír

Linebackert igazol a Packers, Tony Jefferson a 49ersben folytatja

A Packers mennyiségre megvan linebacker poszton, azonban a minőség hagy kívánnivalót maga után, talán ez a leggyengébb egysége a Green Bay-ieknek (már évek óta). Most érkezik egy kis tapasztalat a pozícióra, hiszen Rob Demovsky információi szerint a csapat leigazolja De’Vondre Campbellt, aki az utóbbi öt évben 70 mérkőzésen volt kezdő a ligában.

A 2016-os negyedik körös játékos a Falconsban kezdte pályafutását, majd tavaly a Cardinalsnál játszott és kezdett mind a 16 meccsen. A tackle-öket gyártja, ugyanis az utóbbi négy évben mindig 90+ szerelés került a neve mellé, illetve újonc éve óta a sérülések is elkerülték, nem hagyott ki meccset azóta. A játékára azonban ezek ellenére lehet panasz, a PFF értékelése szerint az utóbbi három évben rendre átlag alatti teljesítményt nyújtott futás ellen és coverage-ben egyaránt.

A rosteren LB poszton a tavalyi ötödik körös Kamal Martin, a tavalyi draftolatlan Krys Barnes, a 2018-as harmadik körös Oren Burks és a 2019-es hetedik körös Ty Summers van, illetve idén a hatodik körben választotta a csapat Isaiah McDuffie-t. Nem egy erős egység, az biztos.


Mindeközben Tony Jefferson újra felbukkant a ligában, a 49ers ad egy esélyt a veterán safetynek – írja Adam Schefter. Jefferson legutóbb a 2019-es szezon ötödik fordulójában lépett pályára, akkor elszakadt a térdszalagja, a Ravens a szezon végén kivágta, tavaly pedig nem talált magának csapatot.

Jefferson három évet játszott Baltimore-ban, miután karrierje első négy évét Arizonában töltötte. Egy jó kis box safety volt, meglátjuk mennyi van még a tankjában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!