Connect with us

Hír

Ron Rivera: Miért ne lehetne Fitzpatrick hosszú távú megoldás?

A Washingtonnak nem sikerült megszerezni Matt Staffordot és a draftról sem érkezett franchise irányító, így gyakorlatilag a piacról igazolt Ryan Fitzpatricken múlik a csapat idei szezonja. A 38 éves irányító nem tűnik egy hosszú távú megoldásnak, de láttunk már ennél furább dolgokat is az NFL-ben.

“A rövid távú célunk az volt, hogy a többi pozíciót megerősítsük. Meg különben is, miért ne lehetne Ryan Fitzpatrick hosszú távon a kezdőnk? Ha továbbra is ilyen szinten játszik – és Tom Brady megmutatta, hogy mire lehet képes egy hasonló korú veterán –, akkor miért akarnánk lecserélni?”

– mondta Ron Rivera (via PFT).

Fitzpatrick kezdő irányítóként nem túl sikeres, bár tavaly gyakorlatilag miatta volt rájátszásesélyes a Dolphins és a Jetsszel is volt már kezdőként 10-6-os szezonja. Ráadásul a Washington rostere kifejezetten jól néz ki, Ron Rivera is egy átlagon felüli főedző, nem kizárt, hogy a QB megfelelő környezetben képes lesz stabilan top 15 körüli szintet hozni. Hogy ez mire lesz elég, az más kérdés, és bár valóban nem tűnik reálisnak az, hogy Fitzpatrick még 2-3 évig irányítja a Washingtont, a lehetőségét tényleg korai lenne elvetni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!