Connect with us

Hír

Morgan Moses a Jetshez igazolt

Hosszú csend után megszületett a várt egyezség Morgan Moses és a New York Jets között. A Washingtonból elküldött right tackle már járt a csapatnál viziten májusi elküldése után, és voltak arról hírek, hogy egy hosszú távú megállapodásról tárgyalnak a felek, ám végül csak 2021-re kötelezte el magát Robert Saleh csapatához.

Ian Rapoport információi szerint a 30 éves OT ügynöke $3,6 milliós alapfizetésben állapodott meg a Jetsszel, amely egy snap alapú ösztönzővel felkúszhat egészen $5,3 millióig, ehhez a snapek 80%-án pályán kell legyen. Joe Douglas, a franchise general managere kihasználta a piaci szünetet a nyári nihillben, és diszkont áron sikerült egy remek játékost szerződtetnie az újonc Zach Wilson megvédésére. Jelenleg George Fant számított a kezdő right tackle-nek a támadófalban, de Moses érkezésével ez minden bizonnyal meg fog változni, vétek lenne más pozícióba pakolni. Mekhi Bectonnal együtt az NFL egyik leggigászibb tackle párosa állhat össze New Yorkban, hiszen a másodéves óriás 2 méter magas és 165 kilót nyom, míg Moses 198 centis magassággal és 150 kilós tömeggel bír.

Hétéves karrierje során bőven átlag feletti passzblokkoló volt a fővárosi franchise-ban, 2020-ban viszont a futásokhoz is magas szinten asszisztált a PFF adatbázisa alapján. Egyedül a büntetésekkel volt problémája karrierje során, hiszen három szezonban is 10 fölött zárt zászlószerzésben, viszont a Jets menetrendje alapján nem néz ki rossznak a matchupja a szezonra nézve, így talán kevésbé lesz fegyelmezetlen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!