Connect with us

Hír

Nem volt olyan forró Julio piaca, mint a Falcons remélte

Csak sikerült végre eladnia Julio Jonest a Falconsnak, ám az ellenérték (egy második kör, illetve egy 2023-as pickcsere a 4. és 6. körök közt) sokak szerint kevésnek számít egy ilyen kaliberű elkapó esetében. Peter King információi szerint részben azért kellett megelégednie ezzel a Falconsnak, mert nem volt olyan forró a piaca Juliónak, mint azt a csapat gondolta eleinte.

A Titans számított az egyetlen igazán komoly kérőnek. A Ravens a draft előtt érdeklődött, de Sammy Watkins leigazolása, majd Rashod Bateman és Tylan Wallace draftolása után kiszálltak a buliból. A Patriots sosem akarta Juliót igazán komolyan, nem akartak $38 milliót fizetni egy 32 éves elkapónak. A Seahawks érdeklődött, de ők sem vállalták volna át a teljes fizetést. King információi szerint az utolsó héten a Titans mellett három csapat volt versenyben, de egyik sem volt hajlandó még csak annyit sem adni, mint a Tennessee (második kör, egy kis apró és a teljes fizetés átvétele).

Julio egészségesen még mindig egy fantasztikus játékos, de azok a faktorok, hogy az előző szezon felét kihagyta, már nem vesz részt minden edzésen, 32 éves és $15 milliót kell neki garantálni erre az évre, lenyomták az árát. Hogy ez jó dolog vagy sem (és reális-e mondjuk a drafton látott cserékkel összehasonlítani), azt mindenki eldöntheti magának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!