Connect with us

Hír

Russell Wilson úton Seattle-be, hogy részt vegyen a csapat OTA-in

Úgy néz ki, hogy normalizálódott a viszony Russell Wilson és a Seahawks között, ugyanis az ESPN információi szerint az irányító indul vissza Seattle-be, hogy részt vegyen a csapat OTA-in.

Wilson az utóbbi időben publikusan is kifejezte elégedetlenségét a csapat vezetésével kapcsolatban, és beleszólást szeretne a fontos, támadósort érintő döntésekbe, mint a rendszer és a támadófal. A The Athleticen publikált korábbi cikk hosszasan belemegy a részletekbe, például abba, hogy Wilson szeretne lenni a támadósor maga, mint ahogy Mahomes a Chiefsnél.

Az év elején működött is a dolog a LetRussCook kampánnyal, azonban Pete Carroll beparázott a Bills és a Rams elleni több turnover következtében, így a Cardinals elleni rövid héten át akarta alakítani az offense filozófiáját. Wilson találkozott az edzőkkel, elmondta, hogy szerinte hogyan lehetne megjavítani a támadósort, azonban az ötleteit figyelmen kívül hagyták, ő pedig kiviharzott a teremből.

A Super Bowl után Wilson beszélt Carrollal, hogy megbeszéljék, hogyan lehetne a támadófalat megjavítani. Az irányító tudni akarta a tervet, de ezt nem magyarázták el neki. Ezekkel egyértelművé vált számára, hogy a csapat vezetői nem úgy tekintenek rá, mint ő tekint saját magára, így erről már nyíltan is beszélt a média előtt.

Emiatt több csapat is bejelentkezett a QB-ért, de a Seahawks nem fogadta a hívásokat, majd olyan igazolások, cserék és kinevezések történtek (a guard Gabe Jackson megszerzése a Raiderstől, a Ramstől elcsábított Shane Waldron kinevezése OC-nek), amik vélhetően megbékéltették az irányítót. Minden jó, ha a vége jó.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
3 years ago

Rinyapicsa

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
3 years ago

Ezzel a “vezetőség nem úgy tekint rá, mint ő saját magára” dologgal ő lehet a helyi májkül dzsekszon.
Esetleg ricsárd prájor a Vaklármából.

bjeela
bjeela
Reply to  Bélabá a csótány
3 years ago

Jóvanna, dejazért a végin mégiscsakhogy rájajöttek, hogy a nigger rohattul kell nekik, ezért fényesre polírozták a hátsóját, hogy megnyugoggyon. Biztos nem volt otthon korbácsuk… vagy húsz masszőrnő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x