Connect with us

Hír

Russell Wilson úton Seattle-be, hogy részt vegyen a csapat OTA-in

Úgy néz ki, hogy normalizálódott a viszony Russell Wilson és a Seahawks között, ugyanis az ESPN információi szerint az irányító indul vissza Seattle-be, hogy részt vegyen a csapat OTA-in.

Wilson az utóbbi időben publikusan is kifejezte elégedetlenségét a csapat vezetésével kapcsolatban, és beleszólást szeretne a fontos, támadósort érintő döntésekbe, mint a rendszer és a támadófal. A The Athleticen publikált korábbi cikk hosszasan belemegy a részletekbe, például abba, hogy Wilson szeretne lenni a támadósor maga, mint ahogy Mahomes a Chiefsnél.

Az év elején működött is a dolog a LetRussCook kampánnyal, azonban Pete Carroll beparázott a Bills és a Rams elleni több turnover következtében, így a Cardinals elleni rövid héten át akarta alakítani az offense filozófiáját. Wilson találkozott az edzőkkel, elmondta, hogy szerinte hogyan lehetne megjavítani a támadósort, azonban az ötleteit figyelmen kívül hagyták, ő pedig kiviharzott a teremből.

A Super Bowl után Wilson beszélt Carrollal, hogy megbeszéljék, hogyan lehetne a támadófalat megjavítani. Az irányító tudni akarta a tervet, de ezt nem magyarázták el neki. Ezekkel egyértelművé vált számára, hogy a csapat vezetői nem úgy tekintenek rá, mint ő tekint saját magára, így erről már nyíltan is beszélt a média előtt.

Emiatt több csapat is bejelentkezett a QB-ért, de a Seahawks nem fogadta a hívásokat, majd olyan igazolások, cserék és kinevezések történtek (a guard Gabe Jackson megszerzése a Raiderstől, a Ramstől elcsábított Shane Waldron kinevezése OC-nek), amik vélhetően megbékéltették az irányítót. Minden jó, ha a vége jó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!