Connect with us

Hír

Russell Gage töltheti be a Julio által hagyott űr egy részét

Julio Jones Atlantában töltött karrierje során 12.806 elkapott yardot tett be a közösbe, ennek az egy szezonra jutó részét kellene pótolnia most a megmaradt elkapóegységnek. A korábbi első körös Calvin Ridley már most egy szuper elkapónak tűnik, aki átveheti a WR1 feladatokat, mellé pedig érkezett 1/4-re a tight end Kyle Pitts. Ketten viszont nem elegek a teljes passzjáték lefedésére, így másnak is fel kell lépnie. Ez az ember pedig Russell Gage lehet.

Gage tavaly a slotban kapott nagyrészt szerepet, 108 célbavételéből 71 innen érkezett (csak öt játékos kapott a slotból több labdát). Arthur Smith, az új főedző viszont nagyobb szerepet szán a tavaly 786 yardig jutó elkapónak, és több poszton is be akarja vetni.

“Russ sokat dolgozott a slotban, de mint minden skill playerünknél, úgy nála is az a feladatunk edzőként, hogy hajtsuk őket és megnézzük, mennyi van bennük. Russ jó munkát végzett a slotban, de most mozgatjuk mindenhová, úgy látjuk, hogy több poszton is játszani fog majd. A szezon közeledtével meg kell hoznunk majd az ilyen döntéseket.”

– mondta a főedző, via ESPN.

Gage is tudja hogy nagyobb feladat vár rá idén, de azt mondja, hogy készen áll erre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!