Connect with us

Hír

Tom Brady: 50 éves koromig játszani még nekem is meredek

Tom Brady augusztus harmadikán lesz 44 éves és még két év van hátra a szerződéséből, vagyis papíron 45 évesen tesztelheti újra a piacot. Már amennyiben tesztelni fogja, ugyanis ennél tovább talán már ő sem tudja folyatni, bár a Bucs GM Jason Licht szerint akár 50 éves koráig is játszhat.

“50 évesen is a pályán? Az még nekem is nagyon sok. Mindig azt mondtam, hogy 45 éves koromig akarok játszani. A szerződésem is még két évig szól. Idén biztos, hogy pályára fogok lépni, és hacsak Isten máshogy nem tervezi, akkor jövőre is. Hogy azután mi lesz, majd kiderül. Talán folytatom, talán nem”

– mondta Brady az USA Todaynek.

A történelem legidősebb játékosa a legendás irányító és rúgó George Blanda, aki 48 éves és 109 éves volt a visszavonulása pillanatában. Amennyiben Brady még ezt a rekordot is meg szeretné dönteni, akkor még öt évig kellene játszania, ami abszurdnak tűnik, bár ha valaki, akkor ő képes lehet rá.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bbandi90
Bbandi90
3 years ago

“48 éves és 109 éves”már nem azért, de a 109 éves kor, abszolút
rekord lenne :D (Természetesen tudom, h napot akartatok írni :) )

Tizenkettes
Tizenkettes
3 years ago

Ha a következő két évben is megnyerné a Super Bowlt, nincs az az isten, hogy ne akarná a tizediket is… Teljesen abszurd, hogy Brady 35 éves kora után jobb teljesítményt nyújtott, mint előtte…

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
3 years ago

Rohadt féreg.

László Varga
László Varga
3 years ago

Egyszerűen csak plagizálok: féregkirály…

Attila
Attila
3 years ago

Vinatieri a második a listában? Ő hány évesen vonult vissza?

Tibike
Tibike
3 years ago

109 év az tényleg durva.

d zoli
d zoli
3 years ago

Bélát várják a Kommentszekcióba! Bélát a Kommentszekcióba! Szóval Blanda. Blanda mi? Miiiii? Hall of famer? Hall of famer rúgó és irányító? De nem chichagoban! :) :). Ott 2 évig volt irányító. És 3 másik qb is megforgott ott miután már csak rúgatták. A chichagoi qb daráló… :) :) hustonban 1 all pro és 3 PB kipörgött. (meg zsinórban 4 int király)
https://www.pro-football-reference.com/players/B/BlanGe00.htm

bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
3 years ago

Pontosíccsunk, három éven át, de ez tulajdonképpen lényegtelen. 1949-58 között ette a rohadás nálunk, de sok eredménye nem volt, leszámítva egy elvesztett döntőt, de ahhoz neki sok köze nem volt és akkor még finom voltam. Aztán átment a Houston Oilershez és rögvest szerzett két bajnokságot egymás után QB-ként, ami figyelembe véve, hogy azt megelőzően hat éven át csak rúgta a lasztit igazán szép teljesítmény. Aztámmeg átment a Raidersbe és 1975-ig rúgta a lasztit és bár végig ott toporogtak a gyűrű környékén, de nem nyertek. A nyomorult igazán kihúzhatta volna a következő évet, mert akkor nyertek nyűrűt, de elszámolta magát. Szóval a korát tekintve valóban tovább húzta, mint Tibibácsi, de minden más összehasonlítás sértő Tibibácsira nézve.

p.s.: Lassan már megszokom, hogy Józsi permanensen valami marhaságot ír le. Komolyan hiányozna, ha végre megtanulna odafigyelni. :D

d zoli
d zoli
3 years ago

No. 4 baszó vagy 5 okés év és meglenne a 100K yard. Azért azt megnézném.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x