Connect with us

Hír

Tyreek Hill: Imádnék Julio Jonesszal egy csapatban játszani

Julio Jones elcserélését szinte bármelyik napon bejelenthetik, és bár a Seahawks számít a fő esélyesnek, még legalább egy tucat csapat szóba jöhet. Köztük van a Chiefs is, ahol az egy szem Tyreek Hillen kívül nem nagyon van minőségi elkapó a keretben, így nem meglepő, hogy a támadó örülne Julio érkezésének.

“Ha Julio Jonesszal együtt játszhatnék, az valami csodálatos lenne. Mind tudjuk, hogy ő a legjobb elkapó a ligában. Már középiskolás korom óta óriási rajongója vagyok, imádnék vele egy csapatban játszani”

– mondta Hill a Kansas City Starnak.

A Chiefsnek jelenleg 7,8 millió dollárnyi cap space-e van, ennek nagyjából a duplája kellene Julio Jones szerződésének elkönyveléséhez. Természetesen nincs kizárva egy új szerződés sem, illetve a Falcons is bevállalhat valamennyit az elkapó fizetéséből, de biztos ami biztos alapon nem ártana 15 millió dollárnyi hely a plafon alatt. Ezt legkönnyebben Frank Clark és Tyrann Mathieu szerződésénekátalakításával lehetne összehozni: előbbitől inkább szabadulna a csapat, így egy Mathieu hosszabbítással lehetne megágyazni Jones érkezésének.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2021-06-05 22:03

Lájk. Ha win now van akkor tolni kell. Jövőre Mahomes, Jones és Hill cap hitje 45 millával lesz több mint most. Azt is el bírom viselni, ha tolják évekig a sztárok fizuját hátra. Milyen szép lenne ha pár évig Bills, tampa stb az útjukat állná és 2024 ben pislognak kifelé egy dead money kupac alól. Offense. Oda kell az ember! Sztár legyen és nem 3 második vonalbeli.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x