Connect with us

Hír

Tyreek Hill: Imádnék Julio Jonesszal egy csapatban játszani

Julio Jones elcserélését szinte bármelyik napon bejelenthetik, és bár a Seahawks számít a fő esélyesnek, még legalább egy tucat csapat szóba jöhet. Köztük van a Chiefs is, ahol az egy szem Tyreek Hillen kívül nem nagyon van minőségi elkapó a keretben, így nem meglepő, hogy a támadó örülne Julio érkezésének.

“Ha Julio Jonesszal együtt játszhatnék, az valami csodálatos lenne. Mind tudjuk, hogy ő a legjobb elkapó a ligában. Már középiskolás korom óta óriási rajongója vagyok, imádnék vele egy csapatban játszani”

– mondta Hill a Kansas City Starnak.

A Chiefsnek jelenleg 7,8 millió dollárnyi cap space-e van, ennek nagyjából a duplája kellene Julio Jones szerződésének elkönyveléséhez. Természetesen nincs kizárva egy új szerződés sem, illetve a Falcons is bevállalhat valamennyit az elkapó fizetéséből, de biztos ami biztos alapon nem ártana 15 millió dollárnyi hely a plafon alatt. Ezt legkönnyebben Frank Clark és Tyrann Mathieu szerződésénekátalakításával lehetne összehozni: előbbitől inkább szabadulna a csapat, így egy Mathieu hosszabbítással lehetne megágyazni Jones érkezésének.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!