Connect with us

Hír

Jó piaca lehet Geno Atkinsnek

A Bengals még márciusban vágta ki Geno Atkinst, aki iránt az utóbbi időben nem nagyon volt érdeklődés. Ian Rapoport szerint ugyanakkor ez hamarosan megváltozik, a szezonkezdethez közeledve egyre több csapat listájára kerülhet fel.

Atkins 2010-ben 4. körös pick volt, az egész draft egyik legnagyobb fogása lett. Teljes karrierjét a Begnalsnál töltötte, nyolcszor lett Pro Bowler, négyszer All-Pro és beválasztották a 2010-es évtized álomcsapatába is. 384 tackle-t, 75,5 sacket, 6 leütött passzt és nyolc fumble-t jegyzett impozáns karrierje alatt.

A fenti produktivitás és teljesítmény ellenére tavaly kiszorult a kezdőből, sőt még rotációs szerepet sem kapott, hiába volt egészséges. Ennek feltehetően valamilyen személyes nézeteltérés lehetett az oka a játékos és a főedző Zac Taylor között, szakmai érvekkel ugyanis elég nehéz lenne megmagyarázni, miért nem kapott még csak epizódszerepet sem Atkins a liga egyik legrosszabb védelmében (a negyedik legtöbb futott yardot és a hetedik legtöbb total yardot engedte az egység).

A renoméja ugyanakkor Rapoport szerint nem romlott. Nagy pénzt aligha fog már 33 évesen kapni, de egy contendernek még nagy segítség lehet.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
3 years ago

Jó piaca mi?comment image

bjeela
bjeela
3 years ago

Ideideide!

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
3 years ago

“…egy contendernek még nagy segítség lehet.”

Nem kell mindent magatokra venni!

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

De!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x