Connect with us

Hír

Jó piaca lehet Geno Atkinsnek

A Bengals még márciusban vágta ki Geno Atkinst, aki iránt az utóbbi időben nem nagyon volt érdeklődés. Ian Rapoport szerint ugyanakkor ez hamarosan megváltozik, a szezonkezdethez közeledve egyre több csapat listájára kerülhet fel.

Atkins 2010-ben 4. körös pick volt, az egész draft egyik legnagyobb fogása lett. Teljes karrierjét a Begnalsnál töltötte, nyolcszor lett Pro Bowler, négyszer All-Pro és beválasztották a 2010-es évtized álomcsapatába is. 384 tackle-t, 75,5 sacket, 6 leütött passzt és nyolc fumble-t jegyzett impozáns karrierje alatt.

A fenti produktivitás és teljesítmény ellenére tavaly kiszorult a kezdőből, sőt még rotációs szerepet sem kapott, hiába volt egészséges. Ennek feltehetően valamilyen személyes nézeteltérés lehetett az oka a játékos és a főedző Zac Taylor között, szakmai érvekkel ugyanis elég nehéz lenne megmagyarázni, miért nem kapott még csak epizódszerepet sem Atkins a liga egyik legrosszabb védelmében (a negyedik legtöbb futott yardot és a hetedik legtöbb total yardot engedte az egység).

A renoméja ugyanakkor Rapoport szerint nem romlott. Nagy pénzt aligha fog már 33 évesen kapni, de egy contendernek még nagy segítség lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!