Connect with us

Hír

Úgy tűnik az idei lesz Andrew Whitworth utolsó szezonja

Andrew Whitworth 16. szezonját kezdi meg szeptemberben, és decemberre már a 40. életévét is betölti. A Rams támadófalembere egy ideje már gondolkodik a visszavonuláson, és könnyen lehet, hogy a 2021-es lesz az utolsó idénye. Chris Long podcastjében beszélt arról, hogy a 2013-as sérülése egy fordulópont volt a karrierjében és hogy akkor tűzte ki célul, hogy 40 éves koráig akar játszani.

“Úgy voltam vele, hogy ha ezen túlvagyok, akkor 40 éves koromig szeretnék játszani. Nem gondoltam akkor, hogy ez reális, vagy hogy bármikor összejön, de meg akartam próbálni. Úgyhogy ez az év úgy érzem az az év lesz. Mindent beleadtam, hogy most még játszhassak és azon a szinten tegyem ezt, ahogy szeretném. Úgy érzem, hogy valószínűleg ez lesz a vége, de minden közeli barátom elmondhatná, hogy már vagy hét éve folyamatosan ezt mondom. Úgyhogy nem tudom mennyire hangzik hihetőnek, de tényleg úgy érzem, hogy ez az utolsó.”

Ugyan a kiváló left tackle nem mondta ki biztosra, de azért úgy tűnik hajlik afelé, hogy szögre akassza a sisakot jövőre. A négyszeres Pro Bowler és kétszeres All-Pro játékos küzdött már sérülésekkel az utóbbi években is, tavaly is kihagyta a szezon közel felét, de ilyen idősen ez azért már várható. Ettől függetlenül a pályán továbbra is kiválóan teljesít, a csapattársak, az edzők és a közönség is imádja, nyilvánvalóan mindenki örül, hogy még egy évet lehúz a Ramsben.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2021-06-30 14:48

Ez a kep kicsit olyan mintha a Hegy kette akarna tepni eppen valakit.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x