Connect with us

Hír

Gilmore egyáltalán nem titkolja, hogy több pénzt akar

Bill Belichick alatt nem túl szokványos az, ha valaki holdoutol amiatt, hogy több pénzt szeretne.  Stephon Gilmore viszont épp ezt teszi jelenleg, hiszen nem jelent meg a Patriots kötelező edzésein, és a sztár cornerback pedig nem is titkolja, hogy a pénzről van szó.

A CBS Sports HQ rakott ki egy (azóta törölt) posztot a 10 legjobban fizetett cornerback listájáról, amin ugyebár nem volt rajta Gilmore. A Patriots játékosa erre annyit reagált, hogy “ó, oké”, jelezve, hogy neki is ott kellene lennie, feltehetőleg minél magasabban. Idén $7 milliót vihet csak haza a cornerback, de teljes szerződést nézve is csak $13 millió az éves fizetése, ami jócskán elmarad a poszt krémjétől – Jalen Ramsey évi $20 milliós fizetéssel rendelkezik.

Persze tegyük hozzá, hogy Gilmore már 31 éves lesz szeptemberben, így hosszú távon nyilván nem lehet rá építeni, de egy rövid távú, magasabb fizetésű szerződés még kinézhet neki – kérdés, hogy ezt a Patriotstól kapja-e, hiszen Belichick híresen nem szereti megfizetni az öregedő játékosait, inkább egy évvel korábban száll ki az ilyen “bulikból”, mint egy évvel később. Állítólag nem is közelednek az álláspontok a felek közt, így egy trade-et sem lehet teljességgel kizárni, főleg hogy a Patriots állítólag próbálkozott már ezzel tavaly is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!