Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team – AFC West

Folytatjuk csapatépítős játékunkat, ezúttal az AFC West a soron következő csoport. Kellemes helyzetben van az alkotó, ha a számára fontos posztokra szeretne minőségi játékost találni, mert ez a divízió bővelkedik például irányítókban, elkapókban, passzsiettetőkben, de vajon hogy sikerül ezt a megszabott keretek közé beszuszakolni?

Kicsit meghasítottam a tudatomat az elvvel amivel összeraktam ezt a csapatot. Az ilyen játékoknál szeretem a keret bőségét előtérbe helyezni ahelyett, hogy egy bivalyerős kezdőt rakjak össze, de most a fordítottja történt. Úgy álltam neki, hogy kiszedtem azokat a veteránokat, akiket semmiképp sem akartam kihagyni a keretből, majd a draft class kritériumra helyeztem a hangsúlyt. Ez a két lépés el is vitte kb a salary cap 85%-át, így megkötött kézzel tudtam csak feltölteni a keretet, de elégedett vagyok a végeredménnyel.

Irányítók – $8 098 381

  • Patrick Mahomes, Chiefs (vet) – $7 433 381
  • Shane Buechele, Chiefs (“vet”) –  $665 000

Ahogy a South Parkban is szólt a Bill Belichick által megihletett Cartman edző, nem csaltam, hanem félreértelmeztem a szabályokat. Ez nem Mahomesnál áll fenn, hanem Buechelénél, hiszen egy draftolatlan újoncról beszélünk, ennél fogva a kért class kritériumba nem számít bele – micsoda rebellis ember vagyok! Mivel Mahomes a kezdőm, feleslegesnek éreztem egy jó csereirányítót kiválasztani, főleg hogy lóvém nem sok maradt.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!