Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team – AFC South

Hogyan nézne ki egy 53 fős álomkeret egy teljes divízió játékosait összegyúrva úgy, hogy betartjuk a fizetési sapka és a draft adta kereteket? Erre próbálunk választ adni legújabb sorozatunkban! 

Azt találtuk ki így a holtszezonra, hogy csináljunk egy-egy álomcsapatot divíziónként. Volt már ilyen próbálkozásunk a korábbi években is, most azonban új szintre emeljük ezt a gyakorlatot, ugyanis elég szigorú korlátozásokat vezettünk be. Egyrészt számít a fizetési plafon, be kell férnünk az alap $182,5 milliós sapkába (az idei cap hitek számítanak a játékosoknál). Emellett pedig a draft is fontos, igyekszünk minél jobban közelíteni egy valós 53 fős kerethez azzal, hogy az utóbbi négy évből minden körből választanunk kell pontosan egy játékost, akit az adott csoport valamelyik tagja kihúzott.

Érthető? Akkor vágjunk is bele!

Irányítók (2) – $7.587.648

  • Carson Wentz, Colts (vet.) – $20.400.000
  • Trevor Lawrence, Jaguars (2021/1.) – $6.689.744
  • Gardner Minshew, Jaguars (2019/6.) – $897.904

Wentz nyilván nem volt opció, Tannehill még a csökkentett capjével is a legtöbbet viszi haza a csoportból, így ő sem volt jó megoldás, Watson viszont tökéletes lett volna ár/érték arányban. Mivel ennek az álomcsapatnak az élén nem a Texans vezetősége ül, így Watson szívesen játszana nálam, azonban nem tudtam bevállalni a jogi ügyeit, mert ha esetleg eltiltják, akkor azért Minshew-val nem szívesen mentem volna neki a szezonnak (Lawrence és Watson együtt már komoly áldozatot követelt volna más poszton, amit végül nem vállaltam be). Így egy újonccal megyek neki a szezonnak, de talán a valaha volt legjobb újonc QB prospecttel, aki szerintem most “0-kilométeresen” is jobb a liga közel felénél.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!